Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
Termékek
  Utoljára megtekintett
  199 990 Ft123 990 Ft
  Bankkártyás és PayPal fizetés

  SZÁLLÍTÁSI MÓDOK
  images (249×203)
  CSOMAGKERESŐ

  Kövesse nyomon küldeményét!

  images (249×203)
  -38%
  SmoothSkin PURE (SSPURE)

  SmoothSkin PURE (SSPURE)

  Cikkszám: SSPURE

  Korlátlan villantással, hipergyors villanásokkal (60-130 villantás/perc), 3 üzemmóddal, intelligens 10 energiaszintű fokozattal rendelkező, Csúcskategóriás prémium IPL szőrtelenítő készülék

  Hűségpont (vásárlás után): 1240

  199 990 Ft 123 990 Ft
  A választott opciók feláraival növelt ár!
  Megtakarítás:76 000 Ft

  További információk a termékről:

  Korlátlan villantással, hipergyors villanásokkal (60-130 villantás/perc), 3 üzemmóddal, intelligens 10 energiaszintű fokozattal, automata villantás erősséggel, érzékeny bőr funkcióval, továbbfejlesztett bőrérzékelőivel, prémium kategóriás anyagok felhasználásával egy igazi extravagáns készülék lett. A SmoothSkin PURE 2020-as modellje egy igazi prémium kategóriás IPL készülék extrákkal!

   

  Már nincs szükség az otthoni szőrtelenítésnél kompromisszumokra! Vigye otthona kényelmébe a szalon sebességű és minőségű kezeléseket.

  Ismerje meg a SmoothSkin Pure IPL szőrtelenítőjét, amely a legek készüléke!

   

  A SmoothSkin korábbi IPL modelljei már számos díjat, elismerést szereztek az utóbbi években, de a kemény munka nem állt meg. Minden, amit létrehoznak a folyamatos kutatásnak és fejlesztésnek köszönhető, napjaink leginnovatívabb IPL technológiáját alkalmazzák nem véletlenül, hiszen a márka fő célja, hogy ők készítsék a legjobb IPL szőrtelenítő gépet az iparban. 

   

  A készülék megalkotója, az angol Cyden Limited*, aki elsőként vett részt a profi fény alapú kozmetikai szőrtelenítő készülékek kifejlesztésében, gyártásában és elterjedésében. A cég nevéhez fűződik a forradalmi iPULSE technológia, amely alapjaiban változtatta meg a szőrtelenítési kezelések fogalmát.

   

  A piacon kapható modellek szinte mindegyike egyénileg szabályozható villanáserősséggel (általában 1-5-ig) rendelkezik. Vagyis magunknak kell meghatározni, hogy milyen erősséget válasszunk, szerintünk mi a megfelelő számunkra. Ez sokszor nehézkes, egy idő után pedig már bosszantó, hogy mindig meg kell szakítani a kezelést, hogy egy újabb intenzitást válasszunk ki. 

   

  Ahhoz, hogy a leghatékonyabb kezelést tudjuk elérni (legoptimálisabb villanás erősséget) testünkön, az eltérő bőrfelületek miatt (arc, bikini vonal, láb stb.) folyamatosan állitanunk kellene a kezelés energiaszintjét. Ha erős az energiaszint, fájdalmas lesz a kezelés, akár meg is éghet a bőrünk, ha gyenge akkor pedig nem lesz elég hatékony! 

  Szerencsére a SmoothSkin Pure-ral nem lesz ilyen probléma és az intelligens bőrérzékelő rendszer által gördülékenyen tudjuk elvégezni a kezeléseket pillanatok alatt!

   

  A SmoothSkin PURE videó:

   

  Amiben a SmoothSkin Pure más: 

  Nos, a SmoothSkin Pure leveszi a vállunkról a terhet, hiszen a beépített egyedi fejlesztésű szuper érzékeny bőrszenzornak és a 10 fokozatnak köszönhetően a gép a bőrnek mindig a legmegfelelőbb energiaszintet állítja be minden körülmények között.

   

  Így személyre szabott kezeléssorozatot végezhetünk el (akár a kezelő a kozmetikában), mely esetében soha nem volt még ennél hatékonyabb a szőrtelenítési eljárás!

   

  Ezzel szó szerint a SmoothSkin Pure készüléke verhetetlen a kezelések eredményességében!

   

  A SmoothSkin Pure IPL az intelligens villanófényes szőrtelenítő készülék, KORLÁTLAN VILLANTÁSSAL:

   

  A készülék automata tovább fejlesztett bőr - bőrszín érzékelővel és automata szintbeállítás funkcióval rendelkezik. Így akár a sötétebb, napbarnította bőrt is kezelheti biztonságosan, hiszen az érzékelők az energia szintet a bőrszínnek megfelelően állítják be.

   

  Egyedülálló a készülékbe beépített „Gentle" mód is, mely az érzékenyebb bőrhöz nyújt ideális kezeléseket.

   

  A SmoothSkin Pure készülék, korlátlan villantásra képes, mely azt jelenti, hogy nem kell benne soha villanófejet/ lámpát cserélni.

   

  Egyedülálló „Detect" és "SET” Funkció, azaz „Érzékelésen alapuló önbeállítás”

   

  A készülék intelligenciája abban rejlik, hogy a bőrtónust megvizsgálva, mindig az Ön számára legideálisabb erősséggel villantja a készülék, igy biztosak lehetünk abban, hogy maximális hatékonysággal távolítja el a szőrszálat, de a bőrön semmilyen károsodást nem okoz. Ennek köszönhető, hogy a genetikailag sötétebb bőrű, valamint napbarnított bőrű hölgyek és urak is bátran használhatják.

  Használatakor Ön is ellenőrizheti a készülék 2 oldalán látható kezelő ablakon a készülék által beállított energiaszintet.

   

  A készülék technológiájának köszönhetően a legtöbb bőrön használható, csak a legsötétebb bőrtónuson nem.

   

   

  A SmoothSkin Pure forradalmi készülék legfontosabb jellemzői: 

  • korlátlan villanásszám
  • 10 erősségi fokozat
  • továbbfejlesztett bőrérzékelő szenzorral
  • 2 féle kezelési mód: stamp (nyom és villant) és glide (gomb lenyomásával folyamatos villantások)
  • 3 féle üzemmód: intenzív (makacs területekre, lehető legnagyobb hatékonysággal villant), gyengéd (érzékeny területekre) és gyors (nagyobb felületek gyors kezeléséhez, ill. az utókezeléshez)
  • fájdalommentes kezelések egy egyedülálló innovatív készülékkel
  • használatával csökkennek a pigment foltok
  • hipergyors, akár 130 villanás/perc
  • szinte minden bőrtípus kezelhető vele
  • 100%-ban újrahasznosított csomagolással
  • 2 év vevőbarát cseregaranciával

   

  A SmoothSkin Pure intelligens IPL hipergyors, hatékony és erős:

  SmoothSkin Pure a leghatékonyabb és a legerősebb otthoni használatra kifejlesztett IPL technológiával dolgozó szőrtelenítő gép a piacon, mellyel az egyes testfelületek kezelését akár pillanatok alatt elvégezheti. Használata gyors és egyszerű. Gyorsasága abban mutatkozik meg, hogy a percenkénti villanásszáma elérheti a 130-at, ami már vetekszik néhány profi kozmetikai IPL géppel. Gyakorlatban a nagyobb területek (mint például a lábak) szőrtelenítésével néhány perc alatt végezhetünk!

   

  Használata biztonságos és könnyű, maximális teljesítmény bőre igénye szerint!

   

  A gép használatához semmilyen védőfelszerelésre, vezető gélre nincs szükség. A készülék gyönyörű megjelenésének és ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmes használatot tesz lehetővé, valamint bárhová magával viheti, akár nyaralások, utazások alkalmával is.

   

  SmoothSkin PURE IPL könnyű használat videó:

   

   

  Teste szinte bármely pontján használható, az arctól kezdve egészen a lábujjakig!

   

  A Smoothskin Pure készülék alkalmas többek között arra, hogy eltávolítsa az arcról a nem kívánt szőrszálakat, illetve használható a végtagokon, háton, hason, mellkasok és az intim területeken is. Részletes információt használati útmutatónkban találsz, mely online is letölthető.

   

  Nem kell aggódnia amiatt, hogy bőrén bármiféle elváltozást vagy tartós pirosságot okoz a készülék használata, hiszen a „Detect and Set”, azaz „Érzékelésen alapuló önbeállítás” funkciónak köszönhetően a bőrtípusodhoz legjobban alkalmazkodó kezelési szintet választja meg a készülék. Bízd csak rá magad a készülékre, mert ezen funkció az egész testen működik!

   

  Stamp és Glide kezelési módszerek:

  A készülék kétféle kezelési módszerrel dolgozik, annak érdekében, hogy használata a kisebb és a nagyobb felületeken egyaránt kényelmesen használható legyen.

   

  Glide üzemmód: Csak tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot. Egyenlő időközönként, folyamatosan, egymást követve bocsájtja ki a készülék a villanásokat a bőrre, hogy ezzel is gyorsíthassa a nagyobb felületek kezelését, mint például a végtagok, vagy férfiak esetén a hát, mellkas.

   

  Stamp üzemmód: „Nyom és villant.” A kisebb, kényes területekre ajánlott, mint például a bikinivonal vagy a bajusz. Egyszerűen csak helyezze a készüléket a bőrre és nyomja meg a bekapcsoló gombot minden alkalommal, amikor szeretné, hogy villantson.

  Egyedülálló Gentle mód funkció, mely gyengéd a bőrhöz:

  Ha megnyomja a „Gentle Mode” gombot, csökkenti a felszabaduló energiát az eszköz. Ez a funkció segít azoknak, akiknek érzékeny a bőre, vagy a kezelés túl kényelmetlen kezdetben, hozzászoktatja a bőrt a kezelésekhez. Ez a funkció ki-be kapcsolható.

   

  A SmoothSkin Pure IPL egyszerű használata:

  • Használat előtt borotválja le a kezelni kívánt területet (minden látható szőrszálat a kezelés előtt kb. 24 órával távolítsa el). A bőr felszínén maradt szőrszálak károsíthatják a készülék elejét, és káros reakciókat okozhatnak.
  • Tisztítsa és szárítsa meg a területet.
  • Kapcsolja be a készüléket. Az első használat előtt figyelmesen olvassa végig a használati útmutatót.
  • Intelligens bőrérzékelő, érzékelés és beállítás: A SmoothSkin Pure két egyedülálló, kifinomult bőr tónusérzékelővel rendelkezik, amelyek a kezelőablak két oldalán helyezkednek el. A kezelés során az érzékelők folyamatosan aktívak, a megfelelő bőrszínt keresik.
  • Ha a két bőrtónus érzékelő NEM érzékel érvényes bőrszínt, akkor a készülék nem fog villantani. A készülék csak akkor érzékeli a megfelelő bőrtónust, ha mindkét bőr tónusérzékelőt (a kezelőablak mindkét oldalát) a bőrre nyomják.

  SmoothSkin Pure használata videó:

  https://www.youtube.com/watch?v=bDIPI09xNy8

   

  A kezelés:

  Nyomja a készüléket a kezelendő területhez. Győződjön meg róla, hogy az érvényes bőrtónus látható a teljesítménykijelzőn (POWER BAR).

  Nyomja meg az aktiváló gombot. A készülék villan, és melegséget fog érezni. A villanási fény narancssárga/vörös színű. Ez normális, nem kell aggódnia.

  Helyezze át a készüléket a következő kezelendő területre, és így haladjon tovább.

  Győződjön meg róla, hogy a teljes területet kezelte, de ne kezelje ugyanazt a területet kétszer (átfedéses villantással).

   

  A klinikai tesztelés során résztvevő hölgyek többsége (50-ből 48) ajánlaná a SmoothSkin Pure készüléket az ismerősének. 

   

  SmoothSkin Pure kezelési üzemmódok: 

  Az Intenzív üzemmód bekapcsolásával a lehető legnagyobb hatékonysággal villant a készülék. Természetesen itt is minden egyes villanás leadása előtt érzékeli a bőrszenzor a biztonságosan megengedett maximális teljesítmény leadását. A makacs területek kezeléséhez ajánlott az Intenzív üzemmód, ahol erősebben és sűrűbben nőnek a szőrszálak (pl. hónalj, bikini vonal). 

   

  A Gentle, azaz a Gyengéd üzemmódot akkor javasoljuk, ha az Intenzív üzemmódot túl fájdalmasnak érzi. A Gyengéd üzemmódban a teljesítmény alacsonyabb, vagyis az intenzitási szint csökken. 

   

  Gyors üzemmód a lehető leggyorsabb kezelést teszi elérhetővé, így a teljesítmény alacsonyabb szintre vált. A Gyors üzemmódot a nagyobb területek kezeléséhez ajánljuk (pl. kar, láb), ahol ritkábban nőnek a szőrszálak, vagy ahol gyorsan szeretné elvégezni a kezelést. Illetve, utókezelésnél is ebben az üzemmódban javasolt használni a készüléket (amikor már letelt a 12 hetes kezdeti időszak).

   

  A készülék bekapcsolását követően az alapértelmezett üzemmód az Intenzív üzemmód. Az üzemmód megváltoztatása a fő be/kikapcsoló gomb alatt található üzemmód gomb megnyomásával lehetséges. 

   

  A három üzemmódon felül lehet még választani a Glide és a Stamp mód közül is. A Glide módban automatikusan villant a készülék, ha megfelelően érintkezik a kezelőfej a bőrrel. Ez a mód a nagyobb felületek kezelésére javasolt, hiszen így még a láb vagy a kar kezelése is pár perc alatt elvégezhető. A Stamp módban pedig a gomb megnyomásával egy villanás történik. A Stamp mód kisebb felületek kezelésére alkalmas, mint pl. az arc, hónalj, bikini vonal. 

   

  Környezetvédelem: 

  A CyDen Limited figyel a környezetvédelemre, a készülékek prémium csomagolása 100% újrahasznosított és környezetbarát, gyorsan lebomló anyagokból készülnek.  

  Garancia:

  A készülék normál használata esetén 2 év vevőbarát magyarországi cseregaranciát biztosítunk, melyet a blokk, számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálat elérhetőségein.

   

  A doboz tartalma:

   

  Ajánlott termékek:

  Vásárlói vélemények:

  Kérdések és válaszok:

  Kosár
  Az Ön kosara jelenleg üres!
  Hírlevél feliratkozás

  Akciók, újdonságok, óriási kedvezmények elsőként!

  Vezetéknév: 
  Keresztnév: 
  E-mail: 
  Biztonsági kód: 
  Gépelje be a biztonsági kódot:

  Feliratkozás

  GARANCIA, JÓTÁLLÁS
  HŰSÉGPONT RENDSZER
  Kosárba

  Kosárba helyezve

  Betöltés...

  ...
  Hiba

  Sikertelen művelet

  Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.