Termékek
  Bankkártyás és PayPal fizetés

  SZÁLLÍTÁSI MÓDOK
  images (249×203)
  CSOMAGKERESŐ

  Kövesse nyomon küldeményét!

  images (249×203)
  -33%
  SmoothSkin Bare IPL az első korlátlan villanásszámú, ultragyors villanófényes szőrtelenítő

  SmoothSkin Bare IPL az első korlátlan villanásszámú, ultragyors villanófényes szőrtelenítő

  Gyártó: Smooth Skin

  AZ ELSŐ KORLÁTLAN VILLANÁSSZÁMÚ, ULTRAGYORS VILLANÓFÉNYES SZŐRTELENÍTŐ KÉSZÜLÉK

  Ez az első IPL villanófényes szőrtelenítő készülék, mely Korlátlan villanásszámmal és Ultragyors 0,6 mp/ villantással rendelkezik, az angol Cyden Limitedtől ( iPULSE technológia ) az IPL megalkotójától. A legjobb ár/értékkel rendelkező gép, hogy többé ne legyen gondja a szőrtelenítő készülékére. 

  A Készülék sajnos már kifutott!!! Helyettesítő termék: 

  SmoothSkin BARE + 2019

  Hűségpont (vásárlás után): 620

  92 990 Ft 61 990 Ft
  A választott opciók feláraival növelt ár!
  Megtakarítás:31 000 Ft

  További információk a termékről:

  Ezzel a készülékkel a gyár gondolt azokra a vásárlókra is akik kevés idővel rendelkeznek gyorsan és hatékonyan le szeretnék tudni a szőrtelenítő kezeléseket.

  Egydülálló, hogy szőrtelenítő készüléket arany díjjal jutalmaznak, ez sikerült, a SmoothSkin Bare aranydíjat nyert 2017 októberében a Pure Beauty Awards-onnovemberben pedig The Beauty Awards with OK! -n megkapta az " erősen ajánlott " előkelő kategória címet. Díjazták az az inovativ technológiát mellyel ez a készülék jelenleg a leggyorsabb a piacon, egyszerű biztonságos a használata és Korlátlan a villantása! 

   

  Igy, ha eddig nem szerezte be saját IPL szőrtelenítő készülékét, most igazán megéri!

   A SmoothSkin Bare a legek készüléke, hiszen rendlelkezik az egyik legmodernebb technológiával, melyet a kozmetika iparban méltán népszerű legendás, angol CyDen Limited* alkotott meg (iPULSE IPL gépek feltalálója). A SmoothSkin Bare az egyik legegyszerűbb használat a leggyorsabb villanás és ez az első gép mely korlátlan villantással is rendelkezik! Igen jól látták, korlátlan villantás!

   Igy a SmoothSkin Bare IPL szőrtelenítő készülék nem véletlenül lett már 11 nemzetközi piacon hatalmas siker (Európán kívül Ausztráliában, Japánban, közel keleten pld.: Egyesült Arab Emirátusok, Szaud Arábia, USA stb ).  

  Ez a technológia Mostanra a magyar célközönség számára is elérhetővé vált.

  A terméket az angliai Dél-Walesben gyártják, a világhírű japán cég a SONY laboratóriumában. A CyDen cégről és fejlesztéseiről további információkat a tudástárunkba talál.

   A CyDen Limited által szabadalmaztatott iPULSE technológiával működnek a csúcstechnológiás professzionális IPL kozmetikai szőrtelenítő gépek is, melyek széles palettája megtalálható a jól felszerelt kozmetikai szalonokban.

  Igy elmondhatja, hogy a SmoothSkin Bare IPL készülékei a piacon az egyetlen, melyet a CyDen Limited orvos, mérnök csapata fejlesztett. 

   Az IPL szőrtelenítők piacán az egyik legegyszerűbb használatú és legkíméletesebb készülék (de nem a szőrszálakkal). A 21. század legfejlettebb technológiáját alkalmazza, így Ön egész évben bátran használhatja.

   

  Ultragyors használat villanófényes szőrtelenítés otthona kényelmében

   A SmoothSkin Bare rekord, 100 villanás leadására képes percenként, ezzel jelentősen meggyorsítva a kezeléseket. Két villanás között mindössze 0,6 másodperc telik el.

   Az otthoni szőrtelenítő készülékek piacán az élen jár gyorsaságát tekintve egyaránt. A percenkénti 100 leadott villanással a népszerű testfelületek együttes kezelése mint például a lábszár +comb +bikinivonal és hónalj akár 10 percen belül elvégezhető. Más készülékekkel ezen kezelések legalább kétszer-háromszor több időt vennének igénybe.

   Az első korlátlan villanásszámú** IPL készülék az otthoni gépek piacán

   

  A legtöbb készüléknél a piacon pontosan meg van határozva, hogy hány villanás kibocsájtására képes. A lámpa kiégése után sajnos ki kell dobni a készüléket, vagy jobb esetben, ha cserélhető a lámpa, akkor egy új lámpát kell vásárolnia.

   A SmoothSkin a professzionális IPL fejlesztésekből átvett legmodernebb gyártási technológiájának köszönhetően korlátlan számú villantást ígér, így nem kell aggódnia a fent említett további költségvonzatok, teljes elhasználódás miatt.

  Egymillió villantás leadása felett is tökéletesen működik a készülék

  Kétféle kezelési mód közül választhat

   A készülék kétféle kezelési módszerrel dolgozik, annak érdekében, hogy használata a kisebb és nagyobb felületeken egyaránt kényelmesen legyen, illetve az IPL fényt koncentráltabban juttathassa a szőrszálak gyökeréhez.

  Glide, vagyis csúsztatott villanófényes szőrtelenítés

  Alkalmazása közben csak tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot. A készülék egyenlő időközönként folyamatosan, egymást követve bocsájtja ki a villanásokat a bőrére. A kezelt testfelületen folyamatosan csúsztatva, a nagy testrészek is perceken belül teljesen lekezelhetőek.

  Stamp vagy koncentrált kezelések

   Csak nyom és villant. A kisebb, kényes területekre ajánlott, mint például a bikinivonal vagy az ajak felső része. Egyszerűen csak helyezze a készüléket a bőrre és nyomja meg a bekapcsoló gombot minden alkalommal, amikor szeretné, hogy villantson. A fénysugarak koncentráltabban jutnak el a szőr gyökeréhez.

  A SmoothSkin Bare készülék használata a legegyszerűbb és teljesen biztonságos

  A SmoothSkin Bare-nál egyszerűbben működő IPL készüléket biztosan nem talál, nincs szükség bonyolult billentyűkombinációkra, vagy kulcsokra, csupán a bekapcsoló gombbal azonnal üzembe helyezhető.

  Emellett használata nem jelent semmilyen veszélyt felhasználójára és környezetére. A készülék kizárólag akkor adja le a fényimpulzusokat, ha az egyedülálló kifinomult bőrérzékelő szenzorjai tökéletesen illeszkednek a bőrfelszínnel, így a sugarak nem juthatnak a szembe, és biztos lehet abban a megfelelő villanás kapja bőre is.

  Használatához semmilyen védőfelszerelésre (pl. szemüveg) vagy segédeszközre (pl. konduktív gél) nincs szükség.

  Ennek köszönhetően használata gyors, kényelmes és teljesen biztonságos.

   

  Az arcon és egész testén biztonságosan használható. Az alábbi testtájak kezelésére ideális:

   

  felsőajak, bajusz

  áll

  arc

  állkapocs

  nyak

  pajesz

  karok

  kézfej

  hónalj

  hát

  derék

  has

  mellkas

  köldök alatt

  bikini vonal

  bikinivel fedett egyes területek

  fenék ruhával érintkező területei

  combok

  lábszár

  lábfej

   

  A legérzékenyebb területektől kezdve egészen a nagy testfelületekig, mint testrészre ideális.

   

   

  Érzékeny, sötét és napbarnított bőrűek is használhatják

  A SmoothSkin Bare úgy lett kifejlesztve, hogy az érzékyen bőrűek is és a sötét bőrszínnel rendelkezők is bátran használhatják a készüléket.

  Ezt a Cyden fejlesztők olyan technológiával érték érték el, hogy csökkentették az energia szintet úgy, hogy közben gép hatékonyságaa megmaradt. Ezáltal kimélik a bőrt, a sötétebb bőrszínnel rendelkezők is bártan használhatják, ill. ezáltal lehetőség van nyáron napozást követő** kezelésekre is, kellő óvatossággal. 

  A készüléket csupán a legsötétebb bőrtónussal rendelkezők nem használhatják.

  Klinikailag tesztelt, abszolút hatékony és biztonságos

  SmoothSkin Bare készüléket klinikai vizsgálatoknak vetették alá az Egyesült Királyságban, amelyek igazolják a készülék hatékonyságát és a garantálják, hogy használata biztonságos. Ezen vizsgálatok során arra az eredményre jutottak, hogy SmoothSkin Bare használata a kísérletben résztvevők a 92%-nál csökkentette a szőrnövekedést már 4 hetes kezelést követően. Az arány idővel folyamatosan javul. A teljes kezelés után a kísérletben résztvevők 91%-a mondta azt, hogy ajánlanák SmoothSkin Bare készüléket másoknak is.

  Használata a végletekig leegyszerűsített és elképesztően gyors

  • használata fájdalommentes
  • biztonságos használat: beépített bőrérzékelőkkel
  • tartós, végleges szőrtelenség is elérhető vele
  • szinte bármely testrészen alkalmazható
  • a készülék élettartama során szinte korlátlan fényimpulzus leadására képes
  • a teljes test kezelése ultragyors kb. 10 percet vesz igénybe (pl. lábszár, comb, bikinivonal plusz hónalj együtt)
  • Ultragyors 0,6 másodpercenkénti villantás
  • akár 92%-os szőrcsökkenés is tapasztalható a 4 kezelést követően
  • villantásos és csúsztatásos módszerrel is használható
  • klinikailag tesztelt

  Hogyan használja a SmoothSkin Bare készüléket, min alapul tartós szőreltávolító tulajdonsága?

  Tapasztalataink szerint a legideálisabb, ha heti rendszerességgel használja a SmoothSkin Bare készüléket. Építse be a heti szépségápolási rutinjába, így hamarosan tartósan búcsút inthet a nem kívánatos szőrszálaknak.

  Az első kezeléseket követő pár hétben még találkozhat növekvő szőrszálakkal, ezek általában azok a szőrök, amelyek nem a növekedési fázisban (amelyekkel szemben az IPL a leghatékonyabb) lettek kezelve. Ha heti rendszerességgel használja a Smoothskin Bare készüléket, már 4 hét után szemmel látható a szőrszálak mennyiségi csökkenése, valami elvékonyodásuk. A további kezelésekkel a hatás tovább fokozódik.

  A SMOOTHSKIN BARE a professzionális IPL technológiából származó intenzív impulzusos fényforrással működik.

  Az IPL technológia lényege, hogy segít megtörni a szőrszálak növekedési ciklusát, ezzel életképtelenné téve azokat. A leadott fényimpulzusok a szőrszálban, a bőrfelszín alatt hővé alakulnak, elpusztítva ezzel a szőrt.

  Az ismételt kezelésekre a szőr különböző növekedési fázisai miatt van szükség, mivel azt kizárólag a növekedési, vagyis anagén fázisban lehet elpusztítani. Az ajánlott ismétléseknek megfelelően, előbb-utóbb azokat a szőrszálakat is sikeresen kezelni tudja, amelyek a korábbi kezeléseknél más növekedési fázisban voltak.

  A legjobb az IPL-es kezelésekben és a SmoothSkin Bare-ban, hogy megakadályozza a szőrszál újjáéledését mindaddig, amíg rendszeresen végzi a kezeléseket. Ezért, ha rendszeres időközönként kezeli a kívánt testfelületeket, akkor soha nem kell szembesülnie a borostás lábakkal, hónaljakkal, vagyis a kezelt testrész kiszőrösödésével.

  A SmoothSkin Bare szőrtelenítő készülék a villanófényes, azaz IPL technológiával pusztítja el a szőr gyökerét, ezzel megakadályozva a szőrtüszőt, hogy újabb szőrszálakat növesszen.

   

  A SmoothSkin Bare használata

  A kezelések előtt mindig borotválja le a kezelt bőrfelületet. Érdemes a borotválást körülbelül fél nappal a kezelést megelőzően elvégezni. Így a szőrszálak már minimális szinten a bőr felszínére kerülnek, de hosszúságuk nem éri el azt a szintet, hogy a kezelés fájdalommal járjon. Mivel az IPL fény a bőr legsötétebb pontjában/pontjaiban nyelődik el, ami nem más, mint maga a szőr, így rendkívül hatékonyan tud a villanófény a szőrszálak gyökeréig hatolni és megsemmisíteni azt.

  A SmoothSkin Bare használatához semmilyen gélre, krémre vagy bármilyen védőfelszerelésre nincs szükség. A megtisztított, borotvált és teljesen szárazra törölt bőrfelületen azonnal megkezdheti a kezelést.

  A SmoothSkin Bare biztonsága abban rejlik, hogy egyedülálló, kifinomult bőrszenzorral rendelkezik. A kezelés során az érzékelő folyamatosan aktív, érvényes bőrszínt keresve. Ha nem érintkezik a bőrfelszínnel a kezelőfej, a villanást nem adja le, így nem juthat a szembe a fény ill. nem érhetik káros sugarak a bőrét.

  Kompakt és ergonomikus kivitele révén bárhová magával viheti! 

   A Smooth Skin Bare legfontosabb technikai jellemzői

  • ismétlési sebesség: Manuálisan 0,6 másodpercenként pulzál
  • folyamatos működés
  • max kimeneti teljesítmény: 3J-5J / cm2
  • impulzus hossza: 1msec FWHM
  • bemenet: 100-240V ~, 50 / 60Hz, 1,3-0,55A
  • működési hőmérséklet: 5 ° C és 40 ° C között
  • működési páratartalom: Legfeljebb 93% R.H. Nem kondenzáló
  • működési nyomás: 700hPa - 1060hPa
  • kezelési terület (spot méret): 3 cm2 (30 mm x 10 mm)
  • megfelel az IEC 60601-1-2: 2007, EN55014-1: 2006, EN55014-2: 1997, EN61000-3-2: 2006, EN61000-3-3: 2008 és IEC60335-2-23: 2003 Elektromágneses (EMC) védettségre és kibocsátásokra vonatkozó szabványoknak

   

  Garancia:

  A készülék normál használata esetén 2 év magyarországi garanciát biztosítunk, melyet a blokk, számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálat elérhetőségein.

  Ajánlott termékek:

  Vásárlói vélemények:

  Kérdések és válaszok:

  Kosár
  Az Ön kosara jelenleg üres!
  GARANCIA, JÓTÁLLÁS
  Hírlevél feliratkozás

  Akciók, újdonságok, óriási kedvezmények elsőként!

  Vezetéknév: 
  Keresztnév: 
  E-mail: 
  Biztonsági kód: 
  Gépelje be a biztonsági kódot:

  Feliratkozás

  HŰSÉGPONT RENDSZER
  Kosárba

  Kosárba helyezve

  Betöltés...

  ...
  Hiba

  Sikertelen művelet

  Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.
  Tel:+36 70 592 6635
  Mail:szepsegspecialista@gmail.com