Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
Termékek
  Bankkártyás és PayPal fizetés

  SZÁLLÍTÁSI MÓDOK
  images (249×203)
  CSOMAGKERESŐ

  Kövesse nyomon küldeményét!

  images (249×203)
  -28%
  Tria Beauty Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer, 3 fokozat, erős, FDA minősítéssel

  Tria Beauty Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer, 3 fokozat, erős, FDA minősítéssel

  Cikkszám: 3435B

  A Tria Age-Defying az egyetlen olyan professzionális lézeres készülék jelenleg a világpiacon, amely otthon is használható az arc teljes felületén.

  Hűségpont (vásárlás után): 1440

  199 990 Ft 143 990 Ft
  A választott opciók feláraival növelt ár!
  Megtakarítás:56 000 Ft

  További információk a termékről:

  Az Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló lézert ajánljuk mindazok számára, akik nem szeretnének plasztikai műtétet, drágának és fájdalmasnak találják a fokuszált ultrahangos (HIFU) kezeléseket, idegenkednek más beavatkozásoktól (RF), de hatékony és tartós bőrfiatalodásra vágynak.
  A készülék használatának egy műtéttel szemben nincs kockázata, az egészséges emberi bőr számára nincs mellékhatása. A kezelések után enyhe bőrpír jelentkezhet csupán, mely néhány óra elteltével teljesen el is múlik.
   

  Tria Beauty termékek kockázat mentesen most 60 napos pénzvisszafizetési garanciával!

  Ha eddig halogatta, kétségei voltak a készülékek eredményességében, most bátran megvásárolhatja kedvenc TRIA készülékét! Bármelyik Tria Beauty termék vásárlása esetén legyen az LÉZERES szőrtelenítő, Lézeres Bőröregedés gátló arckezelő, szemkörnyék ápoló vagy akne kezelő, 60 napos pénzvisszafizetési akciót tartunk.
   
  Fiatalabbnak tűnő bőr már 2 hét alatt. Beindítja, újraindítja a bőr természetes kollagén és elasztin termelő folyamatait.
   
  Máig a hatékony ránctalanítás és bőrfiatalítás csak igen költséges, komplex bőrgyógyászati, sebészeti eljárások révén álltak (állnak) rendelkezésünkre, akár csak napjaink divatos modern ránctalanító, bőrfiatalitó kezelései, például a HIFU fókuszált ultrahangos kezelések.
   
  Ezek az eredmények a TRIA csúcstechnológiás non invazív frakcionális lézeres készülékével otthonában is elérhetővé válnak, ráadásul költséghatékony módon.
   
  Nem csupán egy bőrfiatalító kozmetikai szalon költözik be otthonába, hanem egy orvosi hatékonyságú ránctalanító eljárás is. Különlegessége az általános, otthoni bőrfiatalító készülékekkel szemben, hogy sokkal erősebb, sokkal mélyebbre hatol a bőr szöveteiben, valamint a bőr természetes gyógyító és bőrfiatalító folyamatait indítja be újra a szervezetben.

  A Tria Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer rendszeres használatával már 2 hét alatt szemmel látható változást érhet el, 8 hét alatt pedig teljes fiatalodáson megy keresztül.
   
  A kezelés lényege, hogy a megfelelő hullámhosszúságú lézersugár energiája mikroszkópikus oszlopokban jut a bőrbe, ezzel új kollagénrost képződést stimulálva, miközben az oszlopok közötti bőr érintetlen marad.
   
  Tria Beauty Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer alapvető hatásai a bőrre
  • Beindítja a kollagén újratermelését, ezáltal csökkenti a ráncokat.
  • Beindítja az elasztin termelést, mely a tömörebb, feszesebb bőrt eredményezi.
   
  A kollagén lényegében egy fehérje. A bőrünk 75% kollagénből épül fel. A kollagén termelődése a kor előrehaladtával lelassul, 50 éves kor környékén pedig teljesen leáll, mely a bőr megereszkedéséhez, a ráncok és egyéb bőrhibák kialakulásához vezet.
   
  A készülék ideális mindazok számára, akik szeretnének megszabadulni:
  • enyhe – közepes - erős ráncaiktól
  • szarkalábaiktól
  • száj körüli ráncaiktól, zavaró vonalaktól
  • a szem körüli ráncoktól és petyhüdtségtől
  • orr körüli barázdáktól
  • petyhüdt szemöldöktől
  • pigment foltjaiktól
  • bőrük piros foltjaitól
  • zavaró bőrhibáiktól
   
  Vagyis szeretné visszanyerni bőre rugalmasságát, arcbőre természetes fényét és fiatalos külsőre vágyik.
   
  A rendszeres használatnak köszönhetően a bőr tónusai javulnak, az arc a tokától a homlokig megemelkedik, a bőr textúrája tömörebb és feszesebb lesz. A bőrfelszín jelentős fiatalodáson megy keresztül, mely nem csupán felszíni hatás, mint a krémet és szérumok esetén.
  Az Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer használatával a bőr öregedése nem csak leáll egy időre, hanem visszafordul, megfiatalodik.
   
  A nagyobb hatékonyság érdekében érdemes Tria Beauty Age Defying priming Cleanser alapozó tisztító géllel felkészíteni arcbőrét a kezelésre, majd a Tria Beauty Age-defying Finishing serum bőrápoló szérummal zárni a kezelést.
   
  A Tria Beauty Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer technológiája

  A készülék az egyetlen olyan otthoni használatra kifejlesztett gép, ami a legmodernebb és leghatékonyabb non invazív frakcionális lézer technológiát alkalmazza (sérülésmentes mélyhámlasztás), mely hatékonyan és kíméletesen kezelve szűnteti meg az öregedés jeleit
  • a ráncokat
  • egyenetlen pigment foltokat
  • bőr érdességet
  • vörösödés
  • és sok más bőrhibát
   
  Segíti a bőr természetes kollagén termelődését, mely a rugalmas, sima és fiatalos bőrfelszínért felelős. Ez a procedúra krémek, szérumok segítségével sokkal kevésbé hatásos, illetve korlátolt hatékonysággal érhető csak el.
   
  Az Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer fényévekkel megelőzi korát
   
  Állítsa vissza bőre eredeti, fiatalos és természetesen rugalmas állapotát, csupán napi néhány perc otthoni, kényelmes kezeléssel.
   
  Azok a nők, akik részt vettek az Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer klinikai tesztelésében, elismerően nyilatkoztak a számos, látványos javulásról: javult a bőrük tisztasága, ráncaik kisimultak, bőrük visszanyerte természetes és egészséges fényét. 
   
  A készülék használata biztonságos és rendkívül egyszerű

  Dr. Rahman a készülék biztonságos használatáról
  A Bőrgyógyászok Szakmai Társasága kapcsolatot ápol a Tria céggel, konzultációs, kutatási és befektetési területeken is.
   
   
   
  Retusálatlan fotó
   
  Látványos eredmények már 2 hét után
   
  A TRIA bőrgyógyászokkal és plasztikai sebészekkel együttműködve alkotta meg az Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer készüléket, amely ugyanazon a technológián alapul, mint a professzionális, lézer klinikákon használt gépek. Emellett különleges figyelmet fordítottak a készülékek biztonságos használatára.
   
   
  A készülék otthoni használata közben ugyan azok az impulzusok érik bőrét és ugyan azok a folyamatok mennek végbe, mint egy szalon bőrgyógyászati ránctalanító kezelés igénybevételekor.
   
  A Tria Beauty Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer működése

  Célzott fénysugarak jutnak a bőr mélyebb, élő rétegeihez, ahol kifejtik pozitív hatásukat. A lézerfény a bőr felső, elhalt védőrétegén áthatolva mikroszkópikus területeken sejtszakadást okoznak, majd az alsó rétegében stimulálják a kollagén és elasztin termelést a látványosan fiatalabb és fényesebb bőrért.
   
  A kezelések közben a bőrt melegnek érezheti, de a felülete érintetlen, sértetlen marad. A test természetes gyógyító és regeneráló folyamatai beindulnak, miközben új kollagén termelődik, a finomabb vonalak, ráncok és tökéletlenségek természetes úton hámlanak le a bőrről.
   
  A készülék biztonságos, hatásos és könnyen kezelhető, az eredmények pedig felülmúlják bármilyen létező krém vagy szérum hatását, sőt egyes kozmetikai eljárásokét is.
   
  Bőrpír a kezelések után az esetek egy részénél fellép, mivel a lézersugár bőrfelszín alá jutása mikroszkópikus sejtszakadás eredményez, hogy a természetes gyógyító folyamatok és kollagén, elasztin termelő folyamatok beindulhassanak. Azonban ez néhány óra elteltével elhalványodik, 24 órán belül pedig el is múlik. Ezen kívül a készülék erőssége és hatékonysága miatt olyan érzése lehet, mintha bőre a napon lepirult volna, de ez az érzés is rövid időn belül teljesen elmúlik.
   
  Természetesen a bőrteszt az első használat előtt elengedhetetlen, valamint az ideális kezelési szint megválasztása egyaránt. 
   
  A ránctalanító és bőrfiatalító kezelések menete
   
  1. A bőr előkészítése
  Tisztítsa és száritsa meg bőrét.
   
  1. A kezelési szint kiválasztása
  Vegye ki a töltő tartóból a készüléket és válassza ki a kezelési szintet.
  Javaslatunk, hogy először az egyes fokozatot használja. 
   
  1. A bőr kezelése
  Kezelés közben ossza arcát négy zónára a használati útmutatóban leírtaknak megfelelően.
  Egy zónát addig kell kezelnie, míg a készülék hangjelzéssel nem jelzi annak végét.
   
  Növeli a bőr izomszöveteinek funkcionalitását, melynek köszönhetően az arc megemelkedik, feszesebbé válik. Az izomszövetek intenzitása mellett a zsírszöveteket „feloldja”, ezzel is tonizáltabbá téve az arcot és csökkenti a kritikus területek zsírszöveteinek számát (pl. toka).
   
  1. A bőrtáplálása
  A legjobb eredmény elérése érdekében, használja a Tria Beauty Age-defying Finishing serum bőrápoló szérumot, ami egy olyan speciális formulát tartalmaz, mely elősegíti a lézer hatékonyságát a következőkkel:
  • enyhíti és hidratálja a kezelt területet
  • csökkenti a ráncok és szarkalábak láthatóságát
  • növeli bőre szilárdságát és rugalmasságát
   
  A készülék 1-es, 2-es és 3 fokozatban használható. A kezdetekkor, hogy a bőrünk megszokja a kezeléseket az 1-es fokozat javasolt majd körülbelül 1 hét eltelte után a 2-es és végül pár nappal később a 3-as fokozat is használható.
   
  Az arcot képzeletben 4 részre osszuk fel (az ábra szerint), ezekben a szektorokban kell lassan mozgatni a készüléket.
  A gép automatikusan jelzi sípolással amikor az egyes zónákban befejeződött a kezelés és áttérhet a következőre.
   
  Mivel az 1-es szint a kezdő, hogy megszokja a bőre a kezeléseket ez a legrövidebb periódus, ezt követően hosszabbodnak a kezelési idők.
   
  A következő időkkel lehet számolni az egyes zónák kezelési idejével a szintenként:
  • 1-es fokozat: 30 másodperc/zóna
  • 2-es fokozat: 1 perc/zóna
  • 3-as fokozat: 1,5 perc/zóna
   
   
  Az Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézer a ráncok és pigmentek kezelését is hivatott szolgálni, melynek eredményeként a kezelt területeken simábbá válik bőre, a finom vagy erősebb bőrredők megszűnnek, illetve a pigment foltok elhalványodnak.
   
  Ne tagadja le többet korát és feledkezzen meg a masszív sminkelésről. Érjen el professzionális eredményeket otthona kényelmében!
   
  A Tria készüléke az egyetlen olyan professzionális lézeres készülék jelenleg a piacon, amely otthon is használható az arc teljes felületén, illetve jóváhagyta az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerfelügyeleti Hatóság (FDA).
  Biztonságosan alkalmazható a homlokon, a szemek körül, valamint a teljes arc területén.
  Etnikumtól függetlenül, mindenféle bőrtónuson hatékonyan használható, mely klinikai teszttel alátámasztott, melyet a linkre kattintva letölthet.
   
  Az eredeti angol nyelvű tesztet az oldal alján a mellékletben találja.
   
  Abigail James kozmetikus bemutatja a Tria ADY-t:

  Gyakori kérdések az Age-Defying ránctalanító és bőröregedés gátló arckezelő lézerrel kapcsolatban
   
  Hogy hasonlítható a bőrfiatalító lézer a kozmetikai szalonokban és klinikákon végzett kezelésekhez?
   
  A kozmetikusok évek óta különböző lézeres kezeléseket alkalmaznak az öregedés látható jeleinek csökkentésére. A Tria bőrgyógyászok által is ajánlott bőrfiatalító lézere ugyanazokkal az eredményekkel szolgál, mint a professzionális lézeres kezelések, ráadásul mindezt az otthonunk kényelmében. A külső sérüléseket nem okozó, frakcionális technológiák korábban csak a jól felszerelt kozmetikai szalonokban és a klinikákon voltak elérhetőek. Az ugyanazon a technológián alapuló bőrfiatalító lézer a test saját, természetes megújító folyamatait stimulálja, mellyel regenerálja a sejteket és új kollagént termel.
   
  Hogy hasonlítható a bőrfiatalító lézer azokhoz a bőrfiatalító termékekhez, amelyeket már most is használok?
   
  A bőrfiatalító lézer ugyanazt a külső sérüléseket nem okozó, frakcionális technológiát alkalmazza, melyet korábban csak szakembereknél vehettünk igénybe. Ellentétben a bőrápolási termékekkel a bőrfiatalító lézer mikroszkópikus lézeroszlopokat bocsát ki, elősegítve az új kollagén stimulálását a bőr felszíne alatt. Ha a bőrfiatalító lézert naponta csupán pár percig használjuk, kevesebb mint két hét alatt már látható fejlődést érhetünk el.
   
  Mikor láthatom először a kezelés eredményét?
   
  Legkevesebb két hét alatt már látni kell a változásokat a bőr textúráján, melyet aztán a pigmentáció csökkenése követ. A teljes nyolc hetes rendszeres kezelés után pedig az arc finomabb vonalai, valamint a ráncok is kevesebbnek tűnnek majd.
   
  Mennyi ideig tanácsos használni a bőrfiatalító lézert? Mikor mondhatjuk, hogy a folyamat teljesen befejeződött?
   
  A bőrfiatalító lézert naponta kell használni 8 héten át. Mikor úgy érzi, hogy készen áll egy további kezelésre, használja további 8 hetes ciklusban.
   
  A kezelést megalapozó tisztító gél és a kezelés utáni szérum használata nélkül is beépíthetem a bőrfiatalító lézer használatát a mindennapi szépségápolási kezeléseim sorozatába? Jobb eredményeket érhetek el, ha használom a tisztítót és a kezelés utáni szérumot?
   
  Annak ellenére, hogy ajánljuk a tisztító gél és a kezelés utáni szérum használatát a maximálisan pozitív eredmények elérése érdekében, a bőrfiatalító lézer ezek nélkül is használható. A tisztító felkészíti a bőrt a kezelésre azáltal, hogy eltávolítja a sminket, a naptejet és más szennyeződéseket, melyek gátolhatják a lézersugarakat. A kezelés utáni szérum pedig segít csillapítani minden átmeneti pirosságot vagy égő érzést, amely a kezelés során előfordulhat, ezen kívül segít a bőr hidratációjában és fényesebbé is teszi azt.
   
  Melyek a lehetséges mellékhatásai a bőrfiatalító lézer használatának?
   
  A kezelés során enyhe diszkomfort érzés jelenhet meg, mint például melegség érzet vagy bizsergés, amit a legtöbb felhasználó a napégéskor érzetéhez hasonlított. Ezek normális mellékhatások és általában alábbhagynak pár perc vagy óra elteltével, de a kezelések e közben folytatódhatnak is. Ahogy a bőrünk folyamatosan hozzászokik a kezeléshez, ezek a hatások csökkenni fognak. A kezelés utáni szérum segít minimalizálni a mellékhatások előfordulását. A folyamatos használattal fenn áll a kockázata annak, hogy a bőr sötétedhet, amit tartós pirosodás követhet. Naptej használata és a kezelés intenzitásának csökkentése enyhítheti a mellékhatásokat.
   
  Ha kozmetikusnál vagy bőrgyógyásznál kaptam bőrfiatalító kezelést, mennyi ideig kell várnom, mielőtt a bőrfiatalító lézert használom?
   
  Mindenképp konzultáljon egy egészségügyi szakemberrel mielőtt még a lézert alkalmazná. Mindenesetre várjon, míg a pirosság és a duzzadás eloszlik. Ne kezelje magát vele, ha a vörösség vagy a duzzanat jelentős a korábbi kezelést követően.
   
  Kinek nem ajánlják a bőrfiatalító lézer használatát?
   
  Ne használja 18 év alatt, illetve ne engedje, hogy gyermekek játszhassanak az eszközzel, vagy akár használják azt. Terhesség vagy bármilyen folyamatban lévő kozmetikai kezelés, mint például bőrhámlasztás, lézeres bőrmegújítás vagy feltöltő injekciók alkalmazása esetében konzultáljon egy egészségügyi szakemberrel. Abban az esetben is javasoljuk az orvosával való konzultációt, ha bőrének állapota láthatóan orvosi kezelésre szorul, vagy bőre szokatlanul érzékeny, illetve ha könnyen kiütések vagy allergiás reakciók jelenhetnek meg rajta ha gyógyszert (szteroidokat) szed. A bőrfiatalító lézert semmiképp se használja ha a bőrén bármilyen tartós smink van, tetovált, fertőzött, égett vagy akár vágások vannak rajta.
   
  A csomag tartalma
   
  1 db Age-Defying Bőröregedés gátló arckezelő lézer
  1 db Töltő/tartó a készülékhez
  1 db Hálózati töltő
  1 db Használati utasítás Magyar nyelvű
  1 db Használati utasítás nemzetközi

  Ajánlott termékek:

  Kapcsolódó termékek:

  Vásárlói vélemények:

  Kérdések és válaszok:

  Kosár
  Az Ön kosara jelenleg üres!
  Hírlevél feliratkozás

  Akciók, újdonságok, óriási kedvezmények elsőként!

  Vezetéknév: 
  Keresztnév: 
  E-mail: 
  Biztonsági kód: 
  Gépelje be a biztonsági kódot:

  Feliratkozás

  GARANCIA, JÓTÁLLÁS
  HŰSÉGPONT RENDSZER
  Kosárba

  Kosárba helyezve

  Betöltés...

  ...
  Hiba

  Sikertelen művelet

  Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.