Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
Termékek
  Bankkártyás és PayPal fizetés

  SZÁLLÍTÁSI MÓDOK
  images (249×203)
  CSOMAGKERESŐ

  Kövesse nyomon küldeményét!

  images (249×203)
  SmoothSkin BARE FIT IPL 2021 az első korlátlan villanásszámú, ultragyors, emelt hatásfokú, IPL szőrtelenítő gép, 2 év gyári garancia

  SmoothSkin BARE FIT IPL 2021 az első korlátlan villanásszámú, ultragyors, emelt hatásfokú, IPL szőrtelenítő gép, 2 év gyári garancia

  Gyártó: Smooth Skin
  Kiszerelés: 1 db

  KORLÁTLAN, ULTRAGYORS (0,6mp/villantás) villantások, Erős 15-18J, Precíziós fej, DUPLA bőrszenzor, FDA minősítés ez a SmoothSkin BARE FIT 2021!

  Vásárlói vélemények:
  5
  1 vélemény »

  Hűségpont (vásárlás után): 790

  78 990 Ft
  (78 990 Ft / db)
  A választott opciók feláraival növelt ár!

  További információk a termékről:

  A többszörös díjnyertes rendkívül népszerű SmoothSkin BARE+ 2021-es továbbfejlesztett készüléke a BARE FIT! A mérnökök meghagyták a népszerű funkciókat és terveztek a géphez egy precíziós fejet aminek a segítségével a kisebb területek kezelése sokkal könnyebb sőt akár már az ujjainkat is szőrteleníthetjük. Újdonság még az FDA orvosi minősítése a készüléknek, továbbá mindez a fenntarthatóság jegyében készül a 30 éves dél-walesi Cyden Limitedtől!
   
  A SmoothSkin-t választották a világelső IPL szőrtelenítő márkának*:
   
  Több mint 1 milló eladott készülék, többszáz különböző bőrtónusú páciensen végzett több mint 4000 klinikai teszt eredményeként biztosithatjuk, hogy a SmoothSkin IPL készülékek biztonságosak és hatékonyak!
  Magasfokú IPL technológia, amit az Egyesült Királyságban fejlesztettek ki és alkottak meg, a több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkező, világvezető szakemberek**.
  Átlagosan 73%-al kevesebb szőr***.
  Egyszerű működés: Egy érintéses működés a Stamp üzemmóddal kis területek kezeléséhez vagy Glide üzemmód a nagyobb területekhez.
  FDA minősített.
  A leggyorsabb IPL termék a piacon****.
    
  *: Forrás: Maia Research Services: Global IPL Hair Removal Devices Market Research Report-2019-2020 globális eladás alapján az otthoni IPL szőrtelenítőkről
  **: Az első cég, akik piacra dobták az otthon használható IPL készülékeket
  ***: 12 hét után a lábakon
  ****: a saját árkategóriájában (<80.000 Ft)
   
  Lehetséges már otthonunkban a szalongyors kényelmes és hatékony szőrtelenítés?
  SmoothSkin Bare Fit készülékkel igen!
   
  A készülék jelenleg a világ egyik leggyorsabb otthoni IPL szőrtelenítő készüléke, mely 1 perc alatt akár 100 villanás leadására is képes, emellett a hatékonysága is kiemelkedő, a 30%-al megnövelt 15-18 J/ villantás erősséggel. A biztonságról pedig a szuper érzékeny dupla bőrszenzor gondoskodik!
    
  Cyden limited volt az első villanófényes készülékeket gyártó vállalat, mely a folyamatos fejlesztések eredményeképpen megalkotta 2017-ben az első működő, stabil és hatékony korlátlan villanásszámú és ultragyors villantásokkal i is rendelkező gépét a Bare-t.
   
  A Bare+ ennek a modellnek továbbfejlesztett változata, mely megnövelt teljesítményével, KORLÁTLAN és ULTRAGYORS (0,6 mp/villantások) villantásaival 2019-ben a világ legjobb ár/értékkel rendelkező gépe az otthoni szőrtelenítő gépek piacán, hogy többé valóban ne kelljen sok időt szánnia a szőrtelenítő kezelésekre. Így akik kevés idővel rendelkeznek, vagy nincs kedvük órákat eltölteni egy szőrtelenítési kezelés alkalmával, ezzel a készülékkel már gyorsan és rendkívül hatékonyan tudják elvégezni a szőrtelenítő kezeléseiket.
   
  A CyDen Limited a Bare FIT készüléket egy precíziós fejjel kiegészíve alkotta meg, mely még hatékonyabbá teszi a már amúgyis rendkívül népszerű készüléket. A kiegészítő fej segitségével az eddig nem vagy csak nagyon nehezen kezelhető kisebb területek pld az újjak szőrtelenítése is megoldható, mely még nagyobb rugalamasságot biztosít minden felhasználójának.
   
  Miért a SmoothSkin termékét válassza:
   
  A SmoothSkin Bare IPL szőrtelenítő készülékei sorra hódítja meg a világ országait, napjainkban több mint 27 országban van már jelen, minket is beleértve. Évente több mint 1 millió készüléket értékesít.
   A készülékeket az angliai Dél-Walesben fejlesztik és gyártják. A CyDen Limited vállalatról, fejlesztéseiről további információkat a tudástárunkban talál.
   Így elmondhatja, hogy a SmoothSkin IPL készülékei a piacon az egyetlen, melyet a CyDen Limited orvos, mérnök csapata fejlesztett ki Önnek.
   
   A készülékről:
   
  Ultragyors használat villanófényes szőrtelenítés otthona kényelmében:
  A SmoothSkin Bare Fit rekord, 100 villanás leadására képes percenként, ezzel jelentősen meggyorsítva a kezeléseket. Két villanás között mindössze 0,6 másodperc telik el, akár egy professzionális szalon gépnél.
   
  Az otthoni szőrtelenítő készülékek piacán az élen jár gyorsaságát tekintve egyaránt. A percenkénti 100 leadott villanással a népszerű testfelületek együttes kezelése, mint például a lábszár + comb + bikinivonal és hónalj akár 10 percen belül elvégezhető. Más készülékekkel ezen kezelések legalább kétszer-háromszor több időt vennének igénybe.
    
  Korlátlan villanásszámú** IPL készülék az otthoni gépek piacán!
    
  A legtöbb készüléknél a piacon pontosan meg van határozva, hogy hány villanás kibocsájtására képes. A lámpa kiégése után sajnos ki kell dobni a készüléket, vagy jobb esetben, ha cserélhető a lámpa, akkor egy új lámpát kell vásárolnia.
    
  A SmoothSkin a professzionális IPL fejlesztésekből átvett legmodernebb gyártási technológiájának köszönhetően korlátlan számú villantást ígér, így nem kell aggódnia a fent említett további költségvonzatok, teljes elhasználódás miatt.
   
   ** Egymillió villantás leadása felett is tökéletesen működik a készülék.
    
  Kétféle kezelési mód közül választhat:
   
  A készülék kétféle kezelési módszerrel dolgozik, annak érdekében, hogy használata a kisebb és nagyobb felületeken egyaránt kényelmesen legyen, illetve az IPL fényt koncentráltabban juttathassa a szőrszálak gyökereihez.
    
  Glide, vagyis simításos szőrtelenítés
    
  Alkalmazása közben csak tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot. A készülék egyenlő időközönként folyamatosan, egymást követve bocsájtja ki a villanásokat a bőrére. A kezelt testfelületen folyamatosan csúsztatva, a nagy testrészek is perceken belül teljesen lekezelhetőek.
    
  Stamp, vagy rányomásos kezelések
    
  Csak nyom és villant. A kisebb, kényes területekre ajánlott, mint például a bikinivonal vagy az ajak felső része. Egyszerűen csak helyezze a készüléket a bőrre és nyomja meg a bekapcsoló gombot minden alkalommal, amikor szeretné, hogy villantson. A fénysugarak koncentráltabban jutnak el a szőr gyökeréhez.
   
   
  A SmoothSkin Bare Fit készülék használata a legegyszerűbb és teljesen biztonságos:
  A SmoothSkin Bare Fit -nél egyszerűbben működő IPL készüléket biztosan nem talál, nincs szükség bonyolult billentyűkombinációkra, vagy kulcsokra, csupán a bekapcsoló gombbal azonnal üzembe helyezhető.
    
  Emellett használata nem jelent semmilyen veszélyt felhasználójára és környezetére. A készülék kizárólag akkor adja le a fényimpulzusokat, ha az egyedülálló és továbbfejlesztett kifinomult dupla bőrérzékelő szenzorjai tökéletesen illeszkednek a bőrfelszínnel, így a sugarak nem juthatnak a szembe, és biztos lehet abban a megfelelő villanást kapja bőre is.
   
  Használatához semmilyen védőfelszerelésre (pl. szemüveg) vagy segédeszközre (pl. konduktív gél) nincs szükség. Az érzékenyebbek használhatnak napszemüveget is a kezelések alatt.
   
  Ennek köszönhetően használata gyors, kényelmes és teljesen biztonságos.
    
  Az arcon és egész testén biztonságosan használható. Az alábbi testtájak kezelésére ideális:
   
   
   
  A precíziós fejnek köszönhetően a legkisebb területektől kezdve a legérzékenyebb területeken át egészen a nagy testfelületekig, minden testrészre ideális.
   
  Érzékeny, sötét és napbarnított bőrűek is használhatják:
  A Smoothskin Bare Fit úgy lett kifejlesztve, hogy az érzékeny bőrűek is és a sötétebb bőrszínnel rendelkezők is bátran használhatják a készüléket.
   
  Ezt a Cyden fejlesztők olyan technológiával érték el, hogy csökkentették az energia szintet úgy, hogy közben a gép hatékonysága maradt. Ezáltal kimélik a bőrt, a sötétebb bőrszínnel rendelkezők is bártan használhatják, ill. ezáltal lehetőség van nyáron napozást követő kezelésekre is, kellő óvatossággal.
   
  FIGYELEM!! A fejlett bőrérzékelők nem engedik a villantásokat, ha nem megfelelően biztonságos a készülék működése (pl. nyár végén nagyon barna bőr esetén, tetoválásokon stb.).
  A készüléket csupán a legsötétebb bőrtónussal rendelkezők nem használhatják.
   
   
   
  Klinikailag tesztelt, abszolút hatékony és biztonságos.
   
  SmoothSkin Bare Fit készüléket klinikai vizsgálatoknak vetették alá az Egyesült Királyságban, amelyek igazolják a készülék hatékonyságát és garantálják, hogy használata biztonságos. Ezen vizsgálatok során arra az eredményre jutottak, hogy SmoothSkin Bare Fit használata a kísérletben résztvevők 92%-nál csökkentette a szőrnövekedést már 4 hetes kezelést követően. Az arány idővel folyamatosan javul. A teljes kezelés után a kísérletben résztvevők 96%-a mondta azt, hogy ajánlanák SmoothSkin Bare Fit készüléket másoknak is.
   
   
  Használata a végletekig leegyszerűsített és elképesztően gyors:
  • használata fájdalommentes
  • biztonságos használat: dupla fejlett beépített bőrérzékelőkkel
  • tartós, végleges szőrtelenség is elérhető vele
  • szinte bármely testrészen alkalmazható
  • a készülék élettartama során szinte korlátlan fényimpulzus leadására képes
  • a teljes test kezelése ultragyors kb. 10 percet vesz igénybe (pl. lábszár, comb, bikinivonal plusz hónalj együtt)
  • ultragyors 0,6 másodpercenkénti villantás
  • 2 üzemmód: rányomásos és simításos módszerrel is használható
  • klinikailag tesztelt
   

  A technológiáról:

  Hogyan használja a SmoothSkin Bare Fit készüléket, min alapul tartós szőreltávolító tulajdonsága?
   
  Tapasztalataink szerint a legideálisabb, ha heti rendszerességgel használja a SmoothSkin Bare Fit készüléket. Építse be a heti szépségápolási rutinjába, így hamarosan tartósan búcsút inthet a nem kívánatos szőrszálaknak.
   
   
  Az első kezeléseket követő pár hétben még találkozhat növekvő szőrszálakkal, ezek általában azok a szőrök, amelyek nem a növekedési fázisban (amelyekkel szemben az IPL a leghatékonyabb) lettek kezelve. Ha heti rendszerességgel használja a Smoothskin Bare Fit készüléket, már 4 hét után szemmel látható a szőrszálak mennyiségi csökkenése, valamint elvékonyodásuk. A további kezelésekkel a hatás tovább fokozódik.
   
  A SMOOTHSKIN BARE FIT a professzionális IPL technológiából származó intenzív impulzusos fényforrással működik:
  Az IPL technológia lényege, hogy segít megtörni a szőrszálak növekedési ciklusát, ezzel életképtelenné téve azokat. A leadott fényimpulzusok a szőrszálban, a bőrfelszín alatt hővé alakulnak, elpusztítva ezzel a szőrt.
   
  Az ismételt kezelésekre a szőr különböző növekedési fázisai miatt van szükség, mivel azt kizárólag a növekedési, vagyis anagén fázisban lehet elpusztítani. Az ajánlott ismétléseknek megfelelően, előbb-utóbb azokat a szőrszálakat is sikeresen kezelni tudja, amelyek a korábbi kezeléseknél más növekedési fázisban voltak.
   
   
   
  A legjobb az IPL-es kezelésekben és a SmoothSkin Bare Fit -ben, hogy megakadályozza a szőrszál újjáéledését mindaddig, amíg rendszeresen végzi a kezeléseket. Ezért, ha rendszeres időközönként kezeli a kívánt testfelületeket, akkor soha nem kell szembesülnie a borostás lábakkal, hónaljakkal, vagyis a kezelt testrész kiszőrösödésével.
   
  A SmoothSkin Bare Fit szőrtelenítő készülék a villanófényes, azaz IPL technológiával pusztítja el a szőr gyökerét, ezzel megakadályozva a szőrtüszőt, hogy újabb szőrszálakat növesszen.
   
   
  A SmoothSkin Bare Fit használata:
  A kezelések előtt mindig borotválja le a kezelt bőrfelületet. Érdemes a borotválást körülbelül 1 nappal a kezelést megelőzően elvégezni. Így a szőrszálak már minimális szinten a bőr felszínére kerülnek, de hosszúságuk nem éri el azt a szintet, hogy a kezelés fájdalommal járjon. Mivel az IPL fény a bőr legsötétebb pontjában/pontjaiban nyelődik el, ami nem más, mint maga a szőr, így rendkívül hatékonyan tud a villanófény a szőrszálak gyökeréig hatolni és megsemmisíteni azt.
   
   
   
  A SmoothSkin Bare Fit használatához semmilyen gélre, krémre vagy bármilyen védőfelszerelésre nincs szükség. A megtisztított, borotvált és teljesen szárazra törölt bőrfelületen azonnal megkezdheti a kezelést.
   
  A SmoothSkin Bare Fit biztonsága abban rejlik, hogy egyedülálló, kifinomult bőrszenzorral rendelkezik. A kezelés során az érzékelő folyamatosan aktív, érvényes bőrszínt keresve. Ha nem érintkezik a bőrfelszínnel a kezelőfej, a villanást nem adja le, így nem juthat a szembe a fény ill. nem érhetik káros sugarak a bőrét.
  A precíziós fejnek köszönhetően a kisebb, nehezebben kezelhető területeket (ujjak, lábujjak, hónalj, bikini vonal a láb sipcsont környéke) is könnyedén lehet kezelni.
   
   
  Kompakt és ergonomikus kivitele révén bárhová magával viheti!
   
   
   
   
  A SmoothSkin Bare Fit legfontosabb technikai jellemzői:
  • Ismétlési sebesség: Manuálisan 0,6 másodpercenként pulzál
  • Folyamatos működés és egyes működés
  • Max kimeneti teljesítmény: 4-6J / cm2
  • Kezelési terület (spot méret): 3 cm2 (30 mm x 10 mm)
  • Megfelel a IEC 60335-1:2010, IEC 60335-2-23:2003, IEC 60601-11:2015, IEC 60601-1:2005, IEC 60601-2-57:2011, IEC 60601-1-6:2010, IEC 62366-1:2015, IEC 62304:2006, C22.2 No 60601-1:2008 and 2014, ANSI/AAMI ES 60601-1:2015 + AMS vonatkozó szabályoknak
   
   
  Környezetvédelem:
   
  A CyDen Limited figyel a környezetvédelemre, a készülékek prémium csomagolása 100% újrahasznosított és környezetbarát, gyorsan lebomló anyagokból készülnek.
   
   
  Garancia:
  A készülék normál használata esetén 2 év(!) vevőbarát, SmoothSkin gyári magyarországi cseregaranciát biztosítunk, melyet a blokk/számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálatunk elérhetőségein. 
   
   
  A doboz tartalma:
  1 db SmoothSkin Bare Fit készülék
  1 db precíziós fej
  1 db adapter
  1 db magyar nyelvű gyors használati útmutató
   
  © Cyden Limited © SmoothSkin Bare Fit 2021
  A gyártó előzetes bejelentés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk.
  A készülék hivatalos magyarországi forgalmazója a Mopa Kft.
   
   
   

  Ajánlott termékek:

  Kapcsolódó termékek:

  Vásárlói vélemények:

  Kérdések és válaszok:

  Kosár
  Az Ön kosara jelenleg üres!
  GARANCIA, JÓTÁLLÁS
  Hírlevél feliratkozás

  Akciók, újdonságok, óriási kedvezmények elsőként!

  Vezetéknév: 
  Keresztnév: 
  E-mail: 
  Biztonsági kód: 
  Gépelje be a biztonsági kódot:

  Feliratkozás

  HŰSÉGPONT RENDSZER
  Kosárba

  Kosárba helyezve

  Betöltés...

  ...
  Hiba

  Sikertelen művelet

  Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.
  Tel:+36 70 592 6635
  Mail:szepsegspecialista@gmail.com