Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
  Termékek
   Bankkártyás és PayPal fizetés

   SZÁLLÍTÁSI MÓDOK
   images (249×203)
   CSOMAGKERESŐ

   Kövesse nyomon küldeményét!

   images (249×203)
   GSD DEESS NEW IPL szőrtelenítő, 2019-es modell, Automata villanással, 13 J energia, 350.000 villanás, bőrérzékelő, 4 energia szint

   GSD DEESS NEW IPL szőrtelenítő, 2019-es modell, Automata villanással, 13 J energia, 350.000 villanás, bőrérzékelő, 4 energia szint

   Cikkszám: GP 588

   Legújabb GSD DEESS IPL szőrtelenítő gép (2019-es modell)

   Modern exclusive formavilággal

   Beépített automata villanás funkcióval, egyes és folyamatos villanásokkal, 350.000-es patronnal

   13 J egyedi 4 fokozatú energiával

   Hűségpont (vásárlás után): 800

   79 990 Ft
   A választott opciók feláraival növelt ár!

   További információk a termékről:

   Legújabb GSD DEESS IPL szőrtelenítő gép (2019-es modell), modern exclusive formavilággal, beépített automata villanás funkcióvalegyes és folyamatos villanásokkal, 350.000-es patronnal, 13 J egyedi 4 fokozatú energiával azonnal a kedvencünk lett.
    
   A Prémium kategóriás világhírű kozmetikai gép gyártó GSD a már megszokott kiváló minősége és hatékonysága mellett ezt a készülékét is hasznos extrákkal látta el, mely nagyban megkönnyíti a bizotnságos használatot. A bőrérzékelő, a lámpa élettartam kijelző és a 4 fokozatú* teljesítmény mellett ezt a modellünket is 2 év eredeti GSD vevőbarát** cseregaranciával értékesítjük.
    
   * napjainkban a legtöbbszőr 5 fokozat található a készülékeken, ezt a GSD mérnökei 4 fokozatban oldották meg az egyszerűbb használat és hatékonyság érdekében.
    
   A készülék hatékonysága is figyelemre méltó, hiszen már 7-12 kezelést követően 90%-os szőrzetcsökkenés tapasztalható, mely kategóriájában az egyik leggyorsabb és  leghatékonyabb.
    
   Újdonság az is, hogy a Glide (folyamatos) üzemmódba kapcsolva semmit nem kell megnyomni (lenyomva tartani) a készüléken, az csak akkor villant automatikusan, ha a fej rendesen biztonságosan a bőrünkhöz ér, még könnyebbé, egyszerűbbé téve a kezeléseket! ( Lásd a kisvideó lentebb )
    

   Röviden a GSD DEESS vállalatról

   A GSD DEESS professzionális márka hátterében egy olyan kutatócsoport áll, akik a lehető leghatékonyabb, legmodernebb technológiákat és készülékeket fejlesztik ki. A vállalat több mint 150.000 terméket értékesített az elmúlt évben, és majdnem az egész világon forgalmazzák szépségápolási termékeiket.
   A legnépszerűbb IPL (villanófényes) szőrtelenítő márkák közé tartozik, 2004 óta van jelen a szépségápolási piacon.
    

   GSD DEESS 588 legfontosabb tulajdonságai

   • exkluzív megjelenésű vadonatúj modell
   • hosszú élettartam a 350.000 villanásnak köszönhetően (Kb. 18-20 év/fő)
   • élettartam kijelző funkció, amelyen százalékos formában nyomon követhető a hátralévő villanásszám
   • új generációs DEESS készülék: kétféle üzemmód közül lehet választani (glide és stamp)
     Glide módban nem kell lenyomva tartani a gombot, a bőrhöz érintve azonnal villan
   • quartz lámpa biztosítja a hatékony energiát és a hosszú élettartamot
   • 4 fokozat a könnyű használat érdekében
   • beépített bőrérzékelő szenzor a maximális biztonságért
   • 3.1cm2 kezelési ablak, amellyel gyorsan elvégezhető a kezelés nagyobb felületeken
   • költséghatékony megoldás; megfelelő higiéniát betartva akár több személy kezelésére is alkalmas
   • 2 év magyarországi teljeskörű gyári vevőbarát cseregaranciát biztosítunk
   • gyors, megbízható és fájdalommentes
    
   A villanófényes szőrtelenítő készülékkel tartós eredményeket kínálunk, ráadásul otthona kényelmében végezhetők el a kezelések nagyon rövid időn belül. A modern technológia lehetővé teszi, hogy hosszútávon megszabaduljon a nemkívánatos szőrszálaktól és élvezheti a puha, bársonyos bőrét.
    

   Professzionális villanófényes technológia

    
   A villanófényes (IPL) technológia az egyik legnépszerűbb és legismertebb kezelés a szépségápolási iparban, amelyet különböző kezelésekre is használnak már több mint 20 éve. Több millió elégedett vásárlói visszajelzés érkezett a felhasználóktól. Egyike a professzionális, biztonságos és fájdalommentes kezelésnek.
    
   A villanófényes szőrtelenítő készülékek úgy működnek, hogy a kezelés során fényimpulzusokat juttatnak a szőrtüszőkbe a szőr pigmentje segítségével, a bőr károsítása nélkül. A festékanyag, a melanin hővé alakítja át a fényenergiát, ezt a hőt vezeti el a szőrtüszőbe, amely a hőhatás következtében elpusztítja a szőr gyökerét. Így megakadályozza, hogy újra szőr keletkezzen. Pár nappal a kezelés után, 1-2 hét elteltével kihullanak a szőrszálak. Azért kell megismételni a kezelést, mert a szőr úgynevezett növekedési fázisában lehet hatékonyan eltávolítani a szőrtüszőket, amely mindenkinél változó.
     

   Kinek és hol használható a szőrtelenítő készülék?

    
   A készüléket az arcon és a test bármely részén biztonságosan lehet használni. Az alábbi ábra azt mutatja meg, hogy milyen bőr- és szőrtípusokon használható a készülék.
    
    
    

   A DEES IPL szőrtelenítő készülék használata

    
   A készülék használata egyszerű és rendkívül biztonságos, és ami nagyon fontos, hogy fájdalommentesen elvégezhetők a kezelések. A be/kikapcsolás, a fokozatok és a teljesítmény szintek kiválasztásához egyetlen gombot kell csak megnyomnia, illetve a villantásra egy külön gomb funkciónál.
    
   1. Bekapcsolás:
    
   Csatlakoztassa a hálózati adaptert a készülékhez, nyomja meg a be/kikapcsoló gombot kb. 3-5 másodpercig és már be is kapcsolta a gépet.
   A lámpa élettartamát a bekapcsolást követően lehet ellenőrizni. Az energiaszint kijelző a bekapcsolás után háromszor zölden villog, és minden egyes energiaszint 25%-ot jelent a lámpa életében.
   A 3 villanás után, az energiaszint zölden világít és az energiaszint fokozatát jelzi (1-4 szint). A Teljesítmény/fény kijelző pirosan és zölden világít.
    
   2. Megfelelő erősségi fokozat kiválasztása ~ kezelés:
   A készüléknek 4 különböző erősségi fokozata van, így mindenki megtalálja a bőr- és szőrszínéhez optimális erősséget.
    
   A kezelőfej lámpa ablaka nagy 3,1 cm2, ezáltal gyorsan elvégezhetők a kezelések.
    
   Miután kiválasztotta a megfelelő szintet érintse a készüléket a kívánt bőrfelületre és amikor zöldre vált a fény, elkezdheti a kezelést. A villanáshoz a fénykibocsátó gombot kell megnyomni vagy lenyomva tartani a kívánt üzemmódtól függően.
   Ügyeljen rá, hogy ne legyen átfedés, de egy területet se hagyjon ki. Bőre tűrőképességének megfelelően állítsa be a maximális erősségi fokozatot.
    

   Glide and stamp kezelési módok

   Az új generációs DEESS IPL készülék már duális kezelési módot kínál, hogy még optimálisabban lehessen kezelni a kisebb és nagyobb felületeket.
    
   Glide, azaz csúsztatott módban nem kell lenyomva tartani a gombot, mint más gépek esetén, a készülék a bőrhöz érintve villan, és ezáltal folyamatosan fog villantani a készülék. Még a nagyobb területeken (pl. láb, kar) is ultragyorsan lehet így elvégezni egy-egy kezelést.
    
   Stamp, vagyis koncentrált mód a kisebb területek kezelésére ideális, mint a bikini vonal, arc vagy hónalj. Egyszerűen csak rá kell helyezni a készüléket a kívánt területre, megnyomni a gombot és már villant is.
    
   Ha pirosan világít a kijelző fénye, akkor bőre nem megfelelően érintkezik a kezelőfelülettel. Ilyenkor a biztonság érdekében nem enged villantani a gép.
    
   3. Kikapcsolás:
   A készülék kikapcsolásához ismét nyomja le a be/kikapcsoló gombot 3-5 másodpercig, továbbá, ha a készüléket 5 percig nem használja, akkor automatikusan kikapcsol.
    
   Tipp: az első használat előtt érdemes pl. az alkaron kipróbálni a készüléket egy kis területen, lehetőleg az első fokozaton. Amennyiben nem jelentkezett tartós bőrpír vagy bármilyen más mellékhatás akkor elkezdheti a kezeléseket a leírtak szerint.
    
   Körülbelüli kezelési idők:
   • kar: kb. 6-8 percet
   • hónalj: kb. 2-4 percet
   • teljes láb: kb. 10-15 percet
   • bikini vonal: kb. 4 percet
   • teljes test kezelése kb. 20-30 percet vesz igénybe.
    

   Ajánlott kezelési kúra

   A maximális eredményekért az első 12 hét során hetente ajánlott 1-1 kezelést elvégezni, hogy minden szőrszál biztosan kezelve legyen.
   A kezdeti időszak után (12 hét) javasolt havonta megismételni a kezelést az elért eredmény megőrzése végett.
    
   Nagyon fontos, hogy rendszeresen, az előírás szerint kövesse az utasításokat és a kezeléseket. Természetesen egyénenként eltérő lehet a kezelési intervallum.
    
   Közvetlenül kezelés után:
   Nem látszik semmilyen különös változás, mellékhatás.
   Az első pár hét után, a kezelés kezdeti fázisában, még lehet látni növekvő szőrszálakat. Ez teljesen normális, hiszen ezek a szőrszálak az előző kezelések folyamán úgynevezett „alvó” állapotban voltak, nem pedig a „növekvő” fázisban, amikor az IPL kezelések a leghatékonyabbak.
    
   6. hét körül:
   Már szemmel látható a szőrzet csökkenése, ritkulása. De ugyanakkor még mindig marad olyan szőrszál, amely az „alvó” fázisban volt és még mindig nem volt kezelve a hatékony „növekedési” fázisban. Nagyon fontos, hogy továbbra is hetente el kell végezni a kezeléseket a maximális eredmény elérése érdekében, hogy mindegyik szőrszál megkapja a szükséges villantást.
    
   12. hét után:
   A 12. hét körül jelentős szőrzetcsökkenést kell tapasztalni a kezelt területeken, de természetesen ez egyénenként változó lehet. Az esetleges kinőtt szőrszálak gyengébbek és világosabbak lehetnek, ezért további kezelés szükséges kb. havonta, hogy a kívánt eredményt elérje.
    
    

   Műszaki adatok:

   • Hálózat: 100-240 V
   • Névleges frekvencia: 50Hz/60Hz
   • Teljesítmény: 36 V
   • Tárolási hőmérséklet: 0°C - 40°C
   • Működési hőmérséklet: 5°C - 35°C
   • Lámpa élettartama: 350.000 villanás
   • Energia: 12,4 J / villantás
   • Kezelő ablak mérete: 3,1 cm2
    

   A csomag tartalma:

   • 1 db készülék
   • 1 db adapter
   • 1 db védőszemüveg
   • 1 db magyar/ angol nyelvű használati utasítás
    

   Garancia:

   A készülék kiváló minőségű eredeti GSD termék, normál használata esetén 2 év magyarországi vevőbarát** garanciát biztosítunk, melyet a blokk, számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálatunk elérhetőségein.
    
   ** A vevőbarát cseregarancia azt jelenti ha bármi gond van a készülékkel jelezni kell az elérhetőségeink egyikén. Ezt követően, ha a készülék meghibásodása nem javítható a vásárló által, egy új készüléket küldünk, a hibás gépet pedig automatikusan visszahozatjuk a futárcéggel! Így a vásárlónak nem kell a szervizbe küldeni a terméket majd heteken át várni a kijavításra stb.
    

   Gyakori kérdések

    
   1. Lehet-e használni a készüléket arcon vagy nyakon?
   Igen. A készülék használható arcon, nyakon, lábakon, hónaljon, bikini vonalon, háton, mellkason, hason, karon, kéz és lábfejeken.
    
    
   2. Valóban használ a villanófényes (IPL) szőrtelenítő rendszer?
   Abszolút. Az otthoni használatra tervezett IPL szőrtelenítő gépek elővigyázatosan állítják meg a szőr növekedését, így a bőr megőrzi bársonyosságát és csupaszságát, örökre.
    
   3. Mikor láthatóak az első eredmények?
   Az első szemmel látható eredmény kb. a harmadik kezelés után látható és kb. a tizedik kezelés után lesz szinte teljesen szőrtelen a kezelt terület. Türelem kell hozzá, de kifizetődik a várakozást.
    
   4. Hogyan tudom felgyorsítani az eredményt?
   Valószínűleg hamarabb lehet észlelni az eredményt, ha minden héten használja a készüléket az első hónapokban, összesen kb. 6-12 kezelés ajánlott. Ezt követően, az utókezelési fázisban két-három havonta javasolt egy kezelés, hogy teljesen eltávolítsa a szőrszálakat.
    
   5. Lehet-e használnia férfiaknak is?
   Természetesen! Már számos nagyszerű eset volt, amikor egy férfi ugyanolyan végleges szőrtelenítést kért, mint egy Hölgy.
    
   6. Fájdalmas?
   Egyén függő, de a legtöbb ember szerint olyan, mintha megpöckölnék a bőrt egy gyenge vagy közepes erősségű rumiszalaggal. Az IPL-es szőrtelenítés jelentősen kényelmesebb, mint a gyantázás. Ne felejtse el, hogy a készüléket fontos alacsony intenzitási szinten használni a kezdeti kezelési időszakban.
    
   7. Mi a teendőm egy IPL kezelés előtt?
   Borotválja le a kezelni kívánt területet 24 órával a kezelés előtt és tisztítsa meg a bőrét testápolótól, púdertől vagy bármilyen más kozmetikumtól.
    
   8. Vissza fognak nőni a szőrszálak?
   Igen, valamennyire biztosan, de vékonyabbnak és gyengébbnek fog tűnni. Ha befejezi az IPL szőrtelenítő készülék használatát, a szőrszálak visszanőhetnek előző állapotukban.
    
   9. Használhatom mindennap?
   Nem ajánlott mindennap használni. Nem lesz megfelelő a szőr újranövekedése egy sikeres kezeléshez (minimum 1 mm hosszú szőrszál kell). Jobb várni legalább addig, amíg minimum 1mm hosszúak nem lesznek a szőrszálak, mielőtt egy újabb kezelésbe kezdene.
    
   10. Van valamilyen mellékhatása, pl. pattanás, mitesszer, pirosság, dudor?
   Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy megfelelő használat mellett nem okoz hosszútávú mellékhatásokat az IPL szőrtelenítő készülékek, mint pl. pattanás, mitesszer vagy dudorodás.
   Érzékeny bőrűeknek lehet átmeneti pirosság, ami elhalványul pár óra múltán.
   A kezelések után hűsítő vagy nyugtató krémet javasolt használni, amelyek elősegítik a bőr hidratálását.
    
    
   A gyártó előzetes bejelentés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk.
   A készülék a gyár hivatalos magyarországi forgalmazásának engedélyével kerül forgalomba magyar garanciával! 

   Ajánlott termékek:

   Vásárlói vélemények:

   Kérdések és válaszok:

   Kosár
   Az Ön kosara jelenleg üres!
   Hírlevél feliratkozás

   Akciók, újdonságok, óriási kedvezmények elsőként!

   Vezetéknév: 
   Keresztnév: 
   E-mail: 
   Biztonsági kód: 
   Gépelje be a biztonsági kódot:

   Feliratkozás

   GARANCIA, JÓTÁLLÁS
   HŰSÉGPONT RENDSZER
   Kosárba

   Kosárba helyezve

   Betöltés...

   ...
   Hiba

   Sikertelen művelet

   Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.