Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
Termékek
  Utoljára megtekintett
  Bankkártyás és PayPal fizetés

  SZÁLLÍTÁSI MÓDOK
  images (249×203)
  CSOMAGKERESŐ

  Kövesse nyomon küldeményét!

  images (249×203)
  -34%
  GSD DEESS IPL SZŐRTELENÍTŐ KÉSZÜLÉK + 2 DB HR LÁMPA

  GSD DEESS IPL SZŐRTELENÍTŐ KÉSZÜLÉK + 2 DB HR LÁMPA

  13 J energia, cserélhető lámpa, + 2 db HR lámpa 700.000 villanás, bőrérzékelő, 5 energia szint

  GSD DEESS IPL szőrtelenítő cserélhető lámpával, MOST 2 db HR LÁMPA a csomagban összesen 700.000 villanással, 13 J energiával, bőrérzékelővel, lámpa élettartam kijelzővel, 5 fokozatú energiával és 2 év eredeti GSD garanciával, kiváló választás. A készülékkel 7-12 kezelést követően 90% -os szőrzetcsökkenés tapasztalható, mely kategóriájában az egyik leggyorsabb és leghatékonyabb!

  Hűségpont (vásárlás után): 660

  99 990 Ft 65 990 Ft
  A választott opciók feláraival növelt ár!
  Megtakarítás:34 000 Ft

  További információk a termékről:

  A készülék egy extra magas 350.000 villanással és cserélhető lámpafejjel rendelkező modell, mely magas villantás számával akár az egész család kedvenc szőrtelenítő készülékévé válhat.
   
  A GSD DEESS professzionális márka hátterében egy olyan kutatócsoport áll, akik a lehető leghatékonyabb, legmodernebb technológiákat és készülékeket fejlesztik ki. A vállalat több mint 110.000 terméket értékesített az elmúlt évben, és majdnem az egész világon forgalmazzák szépségápolási termékeiket. A legnépszerűbb IPL (villanófényes) szőrtelenítő márkák közé tartozik, 2004 óta van jelen a szépségápolási piacon.

  A GSD DEESS 3 in 1 tartós szőrtelenítő, bőrfiatalító és akne kezelő készülék használata:

  Miért válassza a DEESS IPL szőrtelenítő készülékünket
  Az otthoni szépségápolási szektorban szinte nincs már cserélhető lámpafejes és ilyen magas villanásszámú készülék.
  • A lámpák kezelő nyílás ablakának felülete 3,1 cm2, így nagyon gyorsan elvégezhetők a kezelések. Kényelmesen lehet használni az ergonomikus designnak köszönhetően, még a nehezen hozzáférhető területeken is.
  • Gazdaságos: cserélhető lámpafejjel, így ha a 350.000 villanásszámot elhasználta, akkor nem kell elbúcsúznia kedvenc készülékétől, hanem elegendő csak egy új lámpát rendelni
  • Ergonomikus design által zökkenőmentesen végezhető a kezelés
  • Integrált beépített bőrérzékelő szenzorral ellátva a nagy biztonságért
  • A lámpa élettartalma kijelzőn százalékban nyomon követhető
  • Gyors, megbízható és fájdalommentes
   
  A villanófényes (IPL) technológia az egyik legnépszerűbb és legismertebb kezelés a szépségápolási iparban már több mint 20 éve. Több millió elégedett vásárlói visszajelzés érkezett a felhasználóktól. Egyike a professzionális, biztonságos és fájdalommentes kezelésnek.
   
   
  A villanófényes szőrtelenítő készülékkel tartós eredményeket kínálunk, ráadásul otthona kényelmében végezhetők el a kezelések nagyon rövid időn belül. A modern technológia lehetővé teszi, hogy hosszútávon megszabaduljon a nemkívánatos szőrszálaktól és élvezheti a puha, bársonyos bőrét.
   

  Villanófényes technológia

  A villanófényes szőrtelenítő készülékek úgy működnek, hogy a kezelés során fényimpulzusokat juttatnak a szőrtüszőkbe a szőr pigmentje segítségével, a bőr károsítása nélkül. A festékanyag, a melanin hővé alakítja át a fényenergiát, ezt a hőt vezeti el a szőrtüszőbe, amely a hőhatás következtében elpusztítja a szőr gyökerét. Így megakadályozza, hogy újra szőr keletkezzen. Pár nappal a kezelés után, 1-2 hét elteltével kihullanak a szőrszálak. Azért kell megismételni a kezelést, mert a szőr úgynevezett növekedési fázisában lehet hatékonyan eltávolítani a szőrtüszőket, amely mindenkinél változó.
   
   
  Kinek és hol használható a szőrtelenítő készülék?
   
  A készüléket az arcon és a test bármely részén biztonságosan lehet használni. Az alábbi ábra azt mutatja meg, hogy milyen bőr- és szőrtípusokon használható a készülék.
  A DEES IPL szőrtelenítő készülék használata:
  Egyszerű és rendkívül biztonságos. Csak csatlakoztassa a hálózati adaptert a készülékhez, nyomja meg a gombot és már be is kapcsolta a gépet. A fokozatok, teljesítmény szintek kiválasztásához is egyetlen gombot kell megnyomnia csupán.
  A készüléknek 5 különböző erősségi fokozata van, így mindenki megtalálja a bőr- és szőrszínéhez optimális erősséget. Rendkívül egyszerűen lehet használni a készüléket és ami nagyon fontos, hogy fájdalommentesen.
   
  A kezelőfej lámpa ablaka nagy 3,1 cm2, ezáltal gyorsan elvégezhetőek a kezelések.
  Körülbelüli kezelési idők:
  • kar: kb 6-10 percet
  • hónalj: kb 2-5 percet
  • teljes láb: kb 15-20 percet
  • bikini vonal: kb 4 percet
  • teljes test kezelése kb 20-40 percet vesz igénybe.
   
  Ügyeljen rá, hogy ne legyen átfedés, de egy területet se hagyjon ki. Bőre tűrőképességének megfelelően állítsa be a maximális erősségi fokozatot.
  Miután kiválasztotta a megfelelő szintet érintse a készüléket a kívánt bőrfelületre és amikor zöldre vált a fény, azt jelenti, hogy a készülék használatra kész, kezdheti a villantást.
  Ha pirosan világít a kijelző fénye, akkor nem megfelelően érintkezik a bőr a kezelőfelülettel. Ilyenkor a biztonság érdekében nem enged villantani a gép, továbbá, ha a készüléket 5 percig nem használja automatikusan kikapcsol.
   
   
  A lámpa élettartamát a kijelző funkción lehet követni. A készülék bekapcsolásakor az energiaszint kijelző 3 villanással jelzi a lámpa hátralévő élettartamát %-ban. Minden egyes energiaszint 20%-ot jelent a lámpa életében. (4-es , 5-ös ábra)
   
  Ajánlott kezelési kúra:
  • 6-10 kezelésből áll
  • Az első hónapban, hetente
  • A második hónaptól kezdve 2 hetente
  • Utókezelési időszakban 2-3 havonta 1 kezelés
  Nagyon fontos, hogy rendszeresen, az előírás szerint kövesse az utasításokat és a kezeléseket. Természetesen egyénenként eltérő lehet a kezelési intervallum.
  Műszaki adatok:
  • Hálózat: 100-240 V
  • Névleges frekvencia: 50Hz/60Hz
  • Teljesítmény: 36 V
  • Tárolási hőmérséklet: 0°C - 50°C
  • Működési hőmérséklet: 5°C - 35°C
  • Lámpa élettartama: 350.000 villanás
  • Energia: 13,01 J / villantás
  • Kezelő ablak mérete: 3,1 cm2
   
  A csomag tartalma:
  • 1 db készülék
  • 1 db adapter
  • 2 db szőrtelenítő lámpa (1 db a készülékben)
  • 1 db védőszemüveg
  • 1 db magyar nyelvű használati utasítás

   

  Garancia:

  A készülék kiváló minőségű eredeti GSD termék, normál használata esetén 2 év magyarországi garanciát biztosítunk, melyet a blokk, számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálatunk elérhetőségein.
   

  Gyakori kérdések:

   
  1. Lehet-e használni a készüléket arcon vagy nyakon?
  Igen. A készülék használható arcon, nyakon, lábakon, hónaljon, bikini vonalon, háton, mellkason, hason, karon, kéz és lábfejeken.
   
  2. Valóban használ a villanófényes (IPL) szőrtelenítő rendszer?
  Abszolút. Az otthoni használatra tervezett IPL szőrtelenítő gépek elővigyázatosan állítják meg a szőr növekedését, így a bőr megőrzi bársonyosságát és csupaszságát, örökre.
   
  3. Mikor láthatóak az első eredmények?
  Az első szemmel látható eredmény kb. a harmadik kezelés után látható és kb. a tizedik kezelés után lesz szinte teljesen szőrtelen a kezelt terület. Türelem kell hozzá, de kifizetődik a várakozást.
   
  4. Hogyan tudom felgyorsítani az eredményt?
  Valószínűleg hamarabb lehet észlelni az eredményt, ha minden héten használja a készüléket az első hónapban, majd utána kéthetente, összesen kb. 6-10 kezelés ajánlott. Ezt követően, az utókezelési fázisban két-három havonta javasolt egy kezelés, hogy teljesen eltávolítsa a szőrszálakat.
   
  5. Lehet-e használnia férfiaknak is?
  Természetesen! Már számos nagyszerű eset volt, amikor egy férfi ugyanolyan végleges szőrtelenítést kért, mint egy hölgy.
   
  6. Fájdalmas?
  Egyén függő, de a legtöbb ember szerint olyan, mintha megpöckölnék a bőrt egy gyenge vagy közepes erősségű rumiszalaggal. Az IPL-es szőrtelenítés jelentősen kényelmesebb, mint a gyantázás. Ne felejtse el, hogy a készüléket fontos alacsony intenzitási szinten használni a kezdeti kezelési időszakban.
   
  7. Mi a teendőm egy IPL kezelés előtt?
  Borotválja le a kezelni kívánt területet 24 órával a kezelés előtt és tisztítsa meg a bőrét testápolótól, púdertől vagy bármilyen más kozmetikumtól.
   
  8. Vissza fognak nőni a szőrszálak?
  Igen, valamennyire biztosan, de vékonyabbnak és gyengébbnek fog tűnni. Ha befejezi az IPL szőrtelenítő készülék használatát, a szőrszálak visszanőhetnek előző állapotukban.
   
  9. Használhatom mindennap?
  Nem ajánlott mindennap használni. Nem lesz megfelelő a szőr újranövekedése egy sikeres kezeléshez (minimum 1 mm hosszú szőrszál kell). Jobb várni legalább addig, amíg minimum 1mm hosszúak nem lesznek a szőrszálak, mielőtt egy újabb kezelésbe kezdene.
   
  10. Van valamilyen mellékhatása, pl. pattanás, mitesszer, pirosság, dudor?
  Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy megfelelő használat mellett nem okoz hosszútávú mellékhatásokat az IPL szőrtelenítő készülékek, mint pl. pattanás, mitesszer vagy dudorodás.
  Érzékeny bőrűeknek lehet átmeneti pirosság, ami elhalványul pár óra múltán.
  A kezelések után hűsítő vagy nyugtató krémet javasolt használni, amelyek elősegítik a bőr hidratálását.
   
  11. Mi történik, ha a lámpa élettartama lejárt?
  Miután elhasználódott a lámpa lehet vásárolni egy új lámpát, amivel aztán újra használható a készülék.
   

  Vásárlói vélemények:

  Grace Április 25, 2018 5*****
  A készülék 4 hete van meg.
  Első alkalommal amikor használtam, azt terveztem, hogy visszaviszem. A leírás annyira ködös volt. Nem tudtam, hogy egy pontban mennyi ideig kell villantani, és, hogy hányszor szükséges villantani kezelésenként.
  A kezemen teszteltem. Mindkét karomat leborotváltam, a balon végeztem a kezelést és a jobb kezemet arra használtam, hogy összehasonlítsam az eredményt. Egy héttel később a szőrszálak visszanőttek. A bal karomon egy kicsivel rövidebb volt a szőr. Megcsináltam a második kezelést is. Még egy héttel később, a jobb kezemnél a szőr már kétszer akkora volt, de a balon csak 1/3-a volt a jobbénak. Szóval így elkezdtem használni a hónaljamon is. Ma csináltam a második kezelést. Még kell csinálnom jó pár kezelést, hogy ne nőjön szőr a hónaljamon, de már most látom hogy lelassult a szőr növekedése.
   
  J. M. Április 15, 2018 5*****
  5 csillag érte!!! Kb. 4 hónapja használom a gépet, és az egész hónalj szőrzetem már eltűnt. Még a lábamon használom, de már látom, hogy néhány részen már itt is eltűntek a szőrszálaim.
   
  samah Április 11, 2018 5*****
  Csodálatos. Nem hittem, hogy így fog működni, mint ahogy a barátaim mondták. Imádom
   
  adie Április 3, 2018 5*****
  Nem tudom eléggé dicsérni ezt a készüléket. Csak azért vettem ezt a gépet, hogy kipróbáljam mielőtt egy vagyont költök szőrtelenítésre egy klinikán. Miután megérkezett a gép egy kis időbe telt mire rájöttem hogyan működik, először azt hittem, hogy nem működik, mert a használati utasítás elég zavaros és ettől, úgy éreztem, hogy a termék hibás. Tényleg ajánlom, hogy előtte legalább 3-4 videót nézzetek meg, hogy biztosak legyetek benne, és hogy ne zavarodjatok össze a gép működésében. Biztosíthatom, hogy a készülék csodákat tesz.
  Szóval közepesen világos a bőröm fekete szőrszálakkal. Nem voltam csupa szőr, de ha szoknyát akartam felvenni akkor minden harmadik nap borotválni kellett a lábam és a hónaljam majdnem minden nap. 4-szer használtam körülbelül (hetente egyszer) és majdnem teljesen eltűnt a karomról a szőr. A lábam kb. 80 %-ban kész (csak négy kezelés alatt). A hónaljamnál kb. 50%-ban csökkentette, gondolom még kell pár kezelés. Azt írják, hogy kell 6 kezelés mire valamilyen változást lehet észrevenni, de őszintén vagy túl szerények vagy csak a biztonság kedvéért írják. Mivel a használati utasítás elég átláthatatlan ezért én egy kezelés alatt csak egy területre egyszer villantottam a 4 kezelés alatt. De minden területen kétszer lehet villantani. Valószínűleg, ha én kétszer villantottam volna, akkor nem is lenne szükségem az ötödik kezelésre!
  Mindenkinek ki kell tapasztalnia, hogy melyik beállítás a kényelmes számára. Én a negyedik fokozaton használtam, mert az ötödik szintnél úgy érzetem, hogy forró lesz a kezelt terület és azt az intenzív elektromos érzetet keltette. Olyan területeken, mint pl. a térdem, ahol sötétebb a hármas fokozaton használtam, de az eredmény ugyanolyan volt. Ne akard a maximum fokozaton használni, mert a szint a bőrtípustól függ, és nem lesz a magas fokozattól hatékonyabb az eredmény.
  A folyamat időigényes, az biztos, de utána annyira rendben van 150 dollárért. A szőrszálaim örökre eltűntek, bárcsak a lámpa felületét egy kicsivel nagyobbra tennék. Összességében ez egy remek üzlet. Ha nem tudod melyiket válaszd, én határozottan ezt a terméket ajánlom!
  Utóirat: én teljes árért vettem, abban az esetben, ha azon filózol, hogy ez egy fizetett hozzászólás, hát nem. :)
   
  Anna Április 1, 2018 4****
  PCOS vagyok. Ami azt jelenti, hogy a hormonjaim és sok más dolog a szervezetemben nem jól működik. Az egyik ilyen a túlzott szőrnövekedés. Az arcomon és más területeken is sokkal sűrűbb és férfiasabb mint normál esetben. Emiatt nagyon bizonytalan voltam és hosszú ideig próbáltam megszabadulni ezektől a szőrszálaktól. A férjemmel van egy „viccünk”, hogy több a szőr az arcomon mint neki.
  Kétségbeesetten kerestem az Amazonon egy szőrtelenítő készüléket. Mikor rátaláltam a DEESS-re szkeptikus voltam. Elolvastam a visszajelzéseket és utána hónapokig gondolkoztam rajta, hogy megvegyem-e az ára miatt. Nyilván végül megvettem és most körülbelül egy és fél hónapja van meg a gép és örülök, hogy végül erre a készülékre költöttem a pénzt. Az arcomon és a kezemen a szőr 50%-kal kevesebb! Még mindig kell borotválom hetente egyszer vagy kétszer, de előtte mindennap vagy két naponta kellett, attól függően, hogy mennyire voltam lusta. Teljesen fájdalommentes és mindenféle erőfeszítés nélkül kijönnek a szőrszálak. Azért adok 4 csillagot, mert még mindig használom és még nem értem el a „végeredményt”.
  Feltétlenül ajánlom mindenkinek ezt a terméket!
   
  S. H. Március 14, 2018 5*****
  Amikor megkaptam, azt gondoltam, hogy nem működik, ezért panaszt írtam nekik, amire egyből válaszolt is az ügyfélszolgálat és segítettek a hibaelhárításban. Kiderült, hogy nem jól kapcsoltam be – nyomva kell tartani a gombot pár másodpercig – én nem csináltam ezt. Követtem az utasításaikat és meg kell, hogy mondjam, meglepődtem amikor rájöttem hogyan kell bekapcsolni és milyen utasításokat kell betartani a helyes használathoz, már világos lett, és már a legelső kezeléstől kezdve működött. Azok a szőrszálak amiktől meg szerettem volna szabadulni, a bajuszomnál nem nőttek vissza több, mint egy hétig, és kevesebb nőtt vissza, mint ahány szőrszálam volt előtte. Miután megcsináltam a második kezelést, reménykedtem, hogy tartson legalább olyan sokáig. Arra számítottam, hogy a kezelés eltávolította a szőrszálat, és az kezelte a szőrtüszőket is, de nem még mindig ki kellett őket húznom, de mint, ahogy már mondtam, legalább egy hétig nem nőttek vissza. Előzőekben, majdnem a következő nap visszanőttek, és a folyamatos kiszedegetésektől már bőrkiütésem volt. A lámpa úgy tűnik, hogy segített a bőrkiütéseimmel is, szóval nagyon boldog vagyok ezzel a termékkel. Az is szuper, hogy van hozzá védőszemüveg, habár nem vagyok biztos abban, hogy teljesen elegendő, ezért eltakarom a kezemmel is a szemem. Vannak jobb szemüvegek is a piacon, amik jobb besorolásúak, de nem vagyok biztos abban, hogy melyiket válasszam egy ilyen készülékhez. Frissíteni fogom a hozzászólásomat folyamatosan!
   
  Girl Március 6, 2018 5*****
  Annyira elégedett vagyok ezzel a termékkel! Időigényes, de ha kevesebbszer szeretnél borotválkozni, megéri. Kb. két teljes órába telik, mire mindkét lábamat, hónaljamat és a kellemetlen áll szőrszálaimat végig kezelem. A szőr lassan nő vissza és vékonyabban. Csak a hónaljamat és a lábamat kell borotválni, talán két hetente. És nem nőtt vissza egyáltalán az államon! Idáig, három kezelést csináltam, hetente egyszer. A folyamatos kezelésekkel arra számítok, hogy egyáltalán nem kell majd borotválnom.
   
  Speed Február 27, 2018 4****
  Működött az arcomon, és még mindig kezelek más területeket. Először az arcomon kezdtem a kezelést, pontosabban a bajuszomon, az államon és a szemöldököm közti részen. Elég agresszíven kezdtem használni, heti 2-szer vagy 3-szor és pár héten belül nem nőttek ki a szőrszálaim. Nincs bizonyítéka hosszú távú panaszoknak és közvetlenül kezelés után sem volt pirosság, égetés vagy bármi más! A hónaljamnál elkezdtem kicsivel az arcom után, de úgy tűnik itt makacsabbak a szőrszálak. Még mindig dolgozok rajtuk. Ugyanez a bikini vonalamnál. Majd frissítem, ha lesz valami eredmény. Rengeteg összeget fizettem azért, hogy lézeres klinikai kezelésen eltüntessék a bajuszom, ami sikertelen volt, szóval most lenyűgözött, hogy a klinikai kezelés töredékéért és a nehéz időpont egyeztetések után ez a DEESS gép így működik. Teljesen fájdalommentes, hacsak nem villantok ugyanazon a pontban újra és újra (ami amúgy nem javasolt, de én türelmetlen vagyok), de ekkor is gyorsan elmúlik a fájdalom. Véletlenül egyszer villantottam egyet a tetoválás szélére, ami pár másodpercig fájt, de nem lehet ezeken a felületeken használni, szóval számítottam rá, hogy fájni fog. Az egyedüli panaszom az, hogy jó lenne, ha különböző gomb lenne a villanó gomb és a fokozat kiválasztó gomb, hogy ne kelljen olyan sokat várni a villantások között. Ha nincs szorosan az ablak a bőrre téve vagy ha nem jól nyomon meg a gombot, akkor csak vált egyet a fokozaton, villantás helyett. Pár hétbe telt mire hatékonyan tudtam egy teljes kezelést elvégezni, anélkül, hogy ne nyomjam meg véletlenül rosszkor a gombot és ne váltson szintet. Néha még most is benyomom, de már nagyjából megtanultam. Plusz idővesztegetés is, mivel várni kell a villantások között. Nem lehet csak villantani egyet-kettőt és kész is lenni. Nem engedi a készülék. Hosszas folyamat nagyobb területekre, mint pl. az arc oldalsó részén, hónaljon vagy bikini vonalon. Nekem nincs rá időm vagy türelmem, hogy a lábamat is megcsináljam. És azért is hosszadalmas, mert frissen borotvált kell hogy legyen a terület, ami azt jelenti, hogy le kell tusolni és borotválkozni előtte (azért írtam, hogy frissen mert nekem olyan gyorsan nő a szőröm). Összességében azt mondom, hogy megéri a pénzt, egyszerűen már csak azért is, mert megszabadultam a kínos arcszőrzetemtől, amit kamasz koromtól kezdve rendszeresen el kellett távolíttatanom. Remélhetőleg azokon a területeken is működik fog, amiket még most is kezelek.
   
  Megjegyzés – nem hatékony gyantázott vagy csipeszelt szőrnél. Az utasítás kifejezetten írja, hogy borotválja le a szőrt kezelés előtt, ne távolítsa el. Ezek voltak az utasítások akkor is, amikor egy klinikára mentem és minden más kutatás ezt fogja mondani ebben a témában. Nem engedték meg, hogy gyantázzak vagy csipesszel kiszedjem a szőrszálaimat a kezelések között, vagy ha mégis, akkor pár hetet várnom kellett a következő kezelésre. A szőr gyökerének ott kell hogy legyen, ahhoz hogy működjön és a gyanta/csipesz az egész szőrszálat a gyökérrel együtt távolítja el.
   
   
  CHTOP Február 23, 2018 4****
  Háttér: 4000$-t fizettem 9 kezelésért egy professzionális szalonban hónalj és intim szőrtelenítésre, mielőtt nem tudtam, hogy létezik ez a gép :(
   
  Professzionális kezelés vs. otthoni szőrtelenítés:
  Mindkettő nagyjából ugyanolyan. Mindkettő használata alatt megvolt az égett szőrszál szag. Megjegyezném, hogy amikor azokon a területeken használtam a DEESS-t, ahol a professzionális kezelést csinálták nem volt annyira fájdalmas. Következtetésképpen, úgy gondolom, hogy a professzionális lézer erősebb intenzitással dolgozik, mivel sokkal fájdalmasabb, de csak alig kellemetlen a legmagasabb fokozattal. Az otthoni lézeres kezeléseknél azt mondják, hogy 2-3 naponta lehet használni, amíg a szalonokban 2-3 hónapot kellett várnom. Jobb várni egy kicsit tovább (mint amikor úgy látom, hogy újra kell borotválni), így láthatom a szőrzetcsökkenést amit elért.
   
  Ami tetszik:
  - csinos design
  - kényelmes
  - adnak hozzá védőszemüveget (összehajtható, ami szuper cool!)
  - Különböző intenzitási szintjei vannak
  - elég könnyen használható
  - költséghatékony (hasonlít egy professzionális kezelésre, miközben nem olyan drága)
  - amiket idáig leírtam
   
  Amit még fejleszteni kellene:
  Az utasítások. Kissé bonyolult. A fő utasításai a terméknek a műanyag tartó ALATT van és fel kell tépni kívül-belül az angol használatiért (eredeti oldala kínai). A használatiban egyszerűen túl sok információ van szétszórva. Kb. ki kellett kísérleteznem hogyan is működik a gép. Pl. várni kell hogy a kijelzőn az összes zölden világítson, különben, ha hamar benyomod a gombot átváltoztatja az intenzitási szintet.
   
  Összességében:
  Nagyon elégedett vagyok vele, és bárcsak már korábban tudtam volna róla (mielőtt 4000$-t költök klinikán). Jó lenne, ha az utasításokat egyszerűbben értelmezhetők lennének, de ez az egyetlen igazi panaszom, amit persze könnyedén megváltoztathatnak.
   
  M Simon Február 18, 2017 3***
  Bárcsak nagyobb lenne a lámpa felületével takart terület. Örökké valóságig tart, de úgy tűnik használ.
   
  Stefn Február 18, 2017 4****
  Van néhány fejlődés. Jobb eredményekért hosszabb ideig kell használni. Az utasítások nem nagy segítség.
   
  booooooooo Február 17, 2017 5*****
  Csodálatos!!! Csökkenti a szőrt, pórusokat, és megszűnteti az aknét!!! Csodálatos!!! Nem annyira erős, mint a doktori klinikákon, de több használattal ugyanez az eredmény elérhető. Kevesebb árért!! De egy kicsivel több időbe telik a látványos változás. Én tisztán látható javulást egy hónap után vettem észre. Rendszeres használattal!! Mindenkinek erősen ajánlom!
   
  Jojo Február 11, 2017 5*****
  Nekem nagyon száraz világos bőröm van. A karomon és a lábamon nagyon gyenge szőrszálaim vannak, ezért főleg a hónaljam szőrtelenítésére és a bőrmegújító lámpa miatt vásároltam a terméket. A bőröm nagyon érzékeny, pontosan követtem az utasításokat és teszteltem a bőrömön 24 órával használat előtt, hogy meggyőződjek, biztosan nem fogja felsérteni, megégetni vagy irritálni a bőrömet. Ahogy a videómban is látható, egy kissé ideges voltam és véletlenül túl sokáig nyomtam meg a gombot, így kikapcsolt. A második kísérletem sikeres volt. 3-as erősségi fokozaton használtam, ahogy a használati utasításban szerepel a bőrtípusom szerint. Mivel ez volt az első alkalom, hogy használtam ezt a terméket, ezért a villantás kicsit kellemetlen volt, de nem fájt vagy ilyesmi, csak egy kicsit égett szőrszál szag volt, de valószínű ez azért volt, mert a területet nem tisztítottam meg és nem is borotváltam le előtte. Ja és ne feledkezzetek meg a védőszemüvegről, a villantás nagyon vakító. Most, hogy huzamosabb ideje használom a gépet, látom, hogy egy kitűnő készülék. Könnyű használni, nagyon biztonságos, nagyszerűen működik, mint ahogy említették már sokan mások is.
   
  Tracy Február 3, 2017 5*****
  Észrevettem, a szőr csökkentését! Ennek nagyon örülök.
  Nagyon egyszerűen lehet használni, miután már hozzászokott az ember és valóban működik!
   
  Mark Január 28, 2017 5*****
  Nagyon szeretem ezt a terméket. Idáig úgy működik, mint ahogy vártam.
  Úgy látom, hogy gyengébben nőnek a szőrszálaim, azokon a területeken, ahol használtam (bajusz, és áll) és úgy tűnik, hogy folyamatosan kevesebb és kevesebb lesz a szőröm, ha így halad nagyon elégedett leszek. Elsődlegesen azért vásároltam, hogy az államon, a szám felett és a tarkómon (egy nagyon vékony hajszálvonalam van/volt itt) csökkentse a szőrt és pont úgy működik ezeken a területeken, ahogy vártam!
   
  scott Január 23, 2017 5*****
  Nagyon szépen csomagolt és átlátható használati utasítással. Nagyon elégedett vagyok, hogy mennyire kényelmesen lehet használni. Eleinte egy kicsit aggódtam, hogy fájdalmas lesz. A kar és a láb kb. 15/20percbe telik. Értékes termék és könnyen használható. Időbe telik, mire látható az eredmény.
   
  Tammy Január 21, 2017 5*****
  10 hete használom, de néhány eredményt látok.
  Áll szőrzet 65%-ra csökkent, ahogy ígérték. Bajusz 70%-ra csökkent, hónalj is szintén 70%-ra.
  Összességében egy jó termék és elégedett vagyok vele.
   
  Amazon Customer Január 14, 2017 5*****
  Először azt hittem, hogy nem fog működni, de pár használat után bebizonyosodott, hogy tévedek.
  Elég hatékony és egészen könnyen használható.
  És, a termék férfiak és nők számára is alkalmas, szóval srácok, ha meg szeretnétek szabadulni a hátszőrzettől, akkor ez egy kitünő mód rá, egy szalon látogatása nélkül!
   
  Lori Január 12, 2018 2**
  Én a „sötét bőrtípus világos szélén” vagyok, de a gép nem működött a bőrszínemmel. Úgy tűnik, hogy jó minőségű a készülék, csak nem bocsát ki villantást még akkor sem, ha annyira közel tettem az kezelőfejet.
   
  Ely Január 12, 2018 5*****
  Nagyon egyszerűen lehet használni. Nem kellett használnom a védőszemüveget és nem volt semmilyen ártalmas hatása, még úgy sem, hogy a legmagasabb fokozaton használtam. A bőrt nagyon puhává és simává teszi minden egyes kezelés után. IMÁDOM.

  Kapcsolódó galéria:

  Ajánlott termékek:

  Kapcsolódó termékek:

  Vásárlói vélemények:

  Kérdések és válaszok:

  Kosár
  Az Ön kosara jelenleg üres!
  Hírlevél feliratkozás

  Akciók, újdonságok, óriási kedvezmények elsőként!

  Vezetéknév: 
  Keresztnév: 
  E-mail: 
  Biztonsági kód: 
  Gépelje be a biztonsági kódot:

  Feliratkozás

  GARANCIA, JÓTÁLLÁS
  HŰSÉGPONT RENDSZER
  Kosárba

  Kosárba helyezve

  Betöltés...

  ...
  Hiba

  Sikertelen művelet

  Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.